Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Boka flyg med Air France

Hos Resia kan du boka billiga flygbiljetter med Air France och KLM. Båda dessa flygbolag tillhör de äldsta i världen och grundades innan andra världskriget. Fram till 2003 var de separata flygbolag men har efter detta ingått ett samarbete med varandra. Efter denna sammanslagning har ytterligare bolag anslutit, genom joint venture, till alliansen; Delta Airlines (2009) och Alitalia (2010). Idag är alliansen det största transatlantiska samarbetet i världen med fler än 250 flygningar om dagen.

Air France KLM gruppen är också medlemmar i SkyTeam alliansen, vilken består av 19 medlemmar. Tillsammans erbjuder de över 15 000 dagliga flygningar till 1000 destinationer i nästan 200 länder.

Flyg till hela världen med Air France-KLM

Den första flygningen för KLM gick mellan London och Amsterdam år 1920 med en Airco DH 16. Medan Air France från början var ett bolag med fokus på postleveranser.  Dock redan 1946 kunde flygbolagen stoltsera med de första reguljärflygen mellan Europa och Nord Amerika.

Idag består flottan av 573 flygplan som tillsammans flyger till 243 destinationer över hela världen. Med Air France  KLM kan du smidigt ta dig mellan Skandinavien och Paris/Amsterdam men även till populära destinationer som exempelvis Miami, Las Vegas, och Rio de Janeiro.

Fördelar med Air France-KLM

När du väljer att boka Air France-KLM hos Resia får du som passagerare tillgång till flertalet fördelar. Bagagereglerna varierar beroende på biljettyp.

Utöver det ingår gruppen, som ovan nämnt, i SkyTeam där man som passagerare och medlem får möjlighet att samla poäng som sedan kan användas bl.a. till uppgraderingar och gratisresor. Ju oftare du flyger, desto billigare blir det.

För en bättre värld

Air France KLM gruppen har under en längre tid eftersträvat en hållbar utveckling och var 2005 den enda flygtransport-grupp som inkluderades i Dow Jones hållbarhetsindex. Gruppen har även fortsatt på den banan och har i nio år hamnat högst av alla flygbolag på denna lista.

Utöver det har flygbolagen även utvecklat system för att återanvända delar, använda lättare säten och var även först ut med att flyga en KLM Boeing 747 på 50% bio-bränsle och 50% flygbränsle.

Boka billiga flyg med Air France

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.