Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Austrian Airlines

Boka billiga flygbiljetter med Austrian Airlines hos Resia. Hos oss har du även möjlighet att kunna jämföra Austrian Airlines med alla andra flygbolag.

Austrian Airlines, med huvudkontor i Wien, är Österrikes största flygbolag. Det grundades den 30 september 1957 men har anor längre tillbaka i tiden än så då Österrike var först med att etablera en internationell reguljärlinje, den gick mellan Wien och Kiev.

Den 26 mars 2000 gick Austrian Airlines med i Star Alliance, den största flygbolagsalliansen i världen, och från och med 2009 är flygbolaget även en del av Lufthansa gruppen. Dessa utökade samarbeten ger idag Austrian en möjlighet att erbjuda samtliga passagerare en stor bredd av destinationer och smidiga anknytningar.

Knutpunkten mellan öst och väst

Idag flyger Austrian Airlines till omkring 130 destinationer världen över, med ett fokus på Central- och Östeuropa. Med det strategiska läget i mitten av Europa blir detta flygbolag den givna knutpunkten där öst och väst möts. Flyg smidigt och enkelt på semester eller till affärsmöten i Mellanöstern, med fler än 40 destinationer i den här delen av världen är Austrian Airlines det självklara valet.

Genom sitt partnerskap med Lufthansa har Austrian Airlines idag även utökat sitt nätverk i hela världen. Genom den centrala knutpunkten med bara 25 minuters bytestid har det aldrig varit lättare att resa, både som privatperson och som företagskund.

Fördelar när du flyger Austrian Airlines

När du reser med Austrian Airlines har du tillgång till web check-in och dryck under resan. Som passagerare hos Austrian Airlines får du även alltid tillgång till förstklassig filmunderhållning. På långflygningar är underhållningen valbar och lättstyrd via touch screens. Den senaste utvecklingen är att samtliga av deras långdistansflygplan har fått bekvämare, hightech säten. Allt för att underlätta och göra resan så bekväm som möjligt.

Som ovan nämnt är Austrian Airlines en del av Star Alliance, vilket ger dig som passagerar fördelarna till smidiga byten och tryggheten i ett stort nätverk. Du har även möjlighet att samla på dig poäng för samtliga flygningar med Star Alliance-flygbolag och byta in dessa mot gratis flygresor och uppgraderingar.
 

För en bättre värld

Austrian Airlines har tagit till sig av de stora miljöpåverkningar flygindustrin har på vår jord. Flygbolaget har i flera år eftersträvat att kontinuerligt minska sina koldioxid-utsläpp.

Tekniska utvecklingar i kombination med en optimering av flygrutter har gjort att Austrian kan stoltsera med allt mindre utsläpp. I framtiden räknar de med att kunna minska utsläppen ytterligare med hjälp av lättare flygplan och mer effektiva motorer.

Boka billiga flygbiljetter med Austrian Airlines
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.