Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med BRA

Hos Resia kan du boka billiga flyg med BRA och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

BRA är det nationella flygbolaget med fokus på inrikesflyg. Flygbolaget grundades redan 1981 men då med verksamhet inom taxi-, skol- och fraktflygningar. Idag flyger dock flygbolaget till flertalet städer inrikes samt även ett fåtal utrikesdestinationer.  Det är genom BRA som Bromma flygplats har återuppstått som en av Sveriges största flygplatser i och med att de inledde reguljärtrafik där 1992.

Flyg smidigt inrikes med BRA

BRA tar dig smidigt och snabbt över hela Sverige. Självklart ligger huvudfokus på inrikesflyg för detta bolag, men de tar dig även direkt till våra grannländer; Finland och Danmark. Genom att de nu också flyger till Bryssel kan du även med BRA smidigt ta dig ut till resten av Europa och världen. Vill du dock hålla dig inom Sverige erbjuds smidiga flyg till bl.a. Göteborg, Umeå, Kalmar och Visby.

Alltid när du bokar BRA

BRA har blivit utsedd till Sveriges punktligaste flygbolag och genom att de har Bromma som hub sparar du som passagerar in tid på de snabba flöden en mindre flygplats erbjuder. Flygplatsen är dessutom lättillgänglig med sitt läge nära Stockholm city. När du flyger med BRA får du alltid något gott att äta och dricka och givetvis har du tillgång till tidningar ombord.

En bättre värld med BRA

2009 blev BRA det första reguljärflygbolag att miljöcertifieras. Flygbolaget genomför bl.a. ”gröna flygningar”, vilket innebär ett fokus på att flyga så energisnålt som möjligt. Detta görs genom att flygplanet saktar in och glidflyger istället för att använda onödigt mycket bränsle. Utöver det arbetar BRA kontinuerligt med att minska nivån av buller deras flygplan orsakar, och idag använder de den flygplansmodell som bullrar minst i sin klass.

BRA är förstahandsval för flertalet idrottsorganisationer och deras SE-DSU är Svenska Fotbollsförbundets officiella flygplan och pryds av deras färger.
 

Köp flygbiljetter med BRA hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.