Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med British Airways

Här hittar du billiga flyg med British Airways och kan samtidigt jämföra priser med övriga flygbolag.

British Airways är Storbritanniens största flygbolag och Europas näststörsta (efter Air France). British Airways huvudflygplatser är London Heathrow Airport och London Gatwick Airport. Flygbolaget grundades officiellt den 31 mars 1974, men redan 1919 inleddes schemalagda rutter mellan London och Paris med AT&T, som senare kom att utvecklas till British Airways. Den första flygturen flögs med endast en passagerare och en last som inkluderade tidningar, Devonshire-kräm, sylt och höns.

British Airways tar dig dit du vill

I januari 2011 gick British Airways ihop med Iberia och bildade IAG (International Airlines Group), dock verkar båda bolagen fortfarande under sina respektive varumärkesnamn. Detta samarbete gör att du som passagerare får tillgång till ett utökat antal destinationer och möjligheter till bra anknytningar och ombokningsalternativ.

Idag flyger British Airways till mer än 170 destinationer över hela världen. Vare sig du är ute efter en Londonresa, en kylig vintersemester i Kanada eller en varm strand i Karibien, kan British Airways ta dig dit.

Fördelar med British Airways

När du bokar British Airways har du möjlighet att göra platsreservationer 24h innan avgång (görs på flygbolagets egna hemsida).

Att resa med barn är inte heller några problem, underhållningsmässigt finns det något för hela familjen. Ni väljer själva vad ni vill se på för filmer och lyssna på för musik. Som med andra bolag kan du gå med i British Airways ”Executive Club” och samla poäng som sedan kan bytas in mot gratis resor och uppgraderingar. Men hos British Airways kan samtliga som flyger samla poäng, även dina barn.

För en bättre värld med British Airways

Flygtransporter är viktiga idag, speciellt för en ö-nation som Storbritannien. När flyget är viktigt blir det också väldigt viktigt att utveckla ett hållbart resande. British Airways har således utvecklat ”One Destination” som ett led i utvecklandet av ett hållbart tänkande.

One Destination har fyra fokus-områden, (1) miljön, där bl.a. mål gällande utsläppsminskning finns med, (2) lokalbefolkningen, där BA stöttar destinationerna de flyger till och t.ex. utvecklar utbildningsmöjligheter, (3) samhörighet, BA strävar efter en diversifierad arbetsstyrka och slutligen (4) hälsa, då samtliga passagerare ska känna sig säkra på en BA flygning.

Boka billiga flyg med British Airways
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.