Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Brussels Airlines

Hos Resia kan du boka billiga flyg med Brussels Airlines och samtidigt jämföra priser med övriga flygbolag.

Brussels Airlines föddes ur ett samarbete mellan Virgin Express och SNBA den 7e november 2006 när dessa två bolag bestämde sig för att gå ihop. Brussels Airlines påbörjade sina flygningar den 25 mars 2007. Idag är Brussels Airlines det största flygbolaget i Belgien och flyger till mer än 20 olika länder i Europa, Nordamerika och Öst- Central- och Västafrika.

Flygbolaget är även en del av Lufthansa guppen och därmed en del av Star Alliance, vilket har resulterat i ännu mer förmånliga möjligheter för Brussels Airlines passagerare.

Specialist på Afrika

Med Brussels Airways kan du flyga över hela världen. Nyligen har de utökat sina destinationer vad gäller Amerika. Bl.a. kan du idag dagligen flyga till JFK i New York med Brussels Airlines i deras moderna Airbus A330-300.

Dock har Afrika varit (och är fortfarande) den viktigaste och största destinationen för Brussels Airlines. Varje år arbetar flygbolaget hårt på att utveckla flygen till denna spännande kontinent. Bland deras top-destinationer finns Elfenbenskusten, Gambia, Burundi och Guinea. Det finns fortfarande mycket nytt att se här i världen och Brussels Airways tar dig enkelt och smidigt till spännande destinationer.

Alltid när du bokar Brussels Airlines

Brussels Airlines strävar efter att kunna erbjuda så bekväma flygningar som möjligt. Nyligen har flygbolaget uppdaterat sina flygstolar. Denna nya design tillåter ett mer ergonomiskt flygande med inställbara huvudstöd, större benutrymme samt större möjlighet att luta stolen bakåt för att ligga så bekvämt som möjligt.

Självklart har du även tillgång till ditt egna underhållningssystem på långflygningar, med privata skärmar där du själv väljer vad du vill se och lyssna på.

Fokus på Afrika när Brussels Airways ger tillbaka

Som Afrika-specialist är ett självklart fokus för Brussels Airways just Afrika när det kommer till att ge tillbaka till samhället.

Viktigt för flygbolaget är att skapa mervärde för den lokala befolkningen i de afrikanska samhällena. I samarbete med flertalet mindre organisationer kämpar Brussels Airways för ökat välstånd hos samtliga av deras destinationer i Afrika. Bland annat stödjer flygbolaget Aviation Without Borders, Mercy Ships och Centre for Children in Vulnerable Situations.

Flyg med Brussels Airlines. Boka hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.