Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Emirates

Hos Resia kan du boka flygbiljetter med Emirates. Du kan dessutom jämföra priser med övriga flygbolag.

Emirates flyger dig bekvämt till över 150 destinationer världen över i Fjärran Östern, Australasien, Västasien, Indiska Oceanen och Mellanöstern.

Koppla av i flygplatslounger

I Dubai och på över 30 destinationer har du som resenär möjlighet att varva ner i Emirates exklusiva flygplatslounger. I Emirates lounger erbjuds en stor buffé av gourmetmat från världens alla hörn samt en kostnadsfri bar med exklusiva viner, drinkar och champagne. Annan service som finns att tillgå är; fullt utrustat affärscenter med Wi-Fi, TV, läsområden och duschmöjligheter. På de destinationer där Emirates inte har egen lounge erbjuds tillträde till Emirates partners lounger över sex kontinenter.

Kostnadsfri Chauffeur-drive service är tillgängligt för dig som reser i First Class och Business Class till och från Stockholm Arlanda flygplats inom en radie av 60 km från flygplatsen. Chauffeur-drive erbjuds även vid ankomst på 70 destinationer mellan flygplatsen och stadscentra på totalt 4 sträckor.

Service i världsklass med Emirates

Hos Emirates kan du njuta av service i världsklass och deras prisbelönta underhållningssystem ice med närmare 2 200 kanaler av underhållning i de flesta flygplan. På så sätt kan du enkelt hålla kontakten med familj, vänner och kollegor på marken med Emirates olika kommunikationsalternativ ombord.

Emirates First Class

Som resenär i First Class kan du varva ner i din egen Private Suite, njuta av exklusiv mat när det behagar, minibar i sätet samt 50 kg bagage. Ombord på Emirates A380 kan du även fräscha till dig i Emirates exklusiva duschspa och umgås i loungen.

Emirates Business Class

Som resenär i Business Class har du tillgång till loungen på Stockholm Arlanda flygplats, generösa 40 kg i bagage och egen check-in och bagagehantering på flygplatsen. Ombord kan du sträcka ut dig i lie-flat säte med inbyggd massage samt njuta av en flerrätters gourmetmiddag serverad med prisvinnande dryckesalternativ. På Emirates A380 kan du även socialisera dig i loungen ombord.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.