Boka flyg med Emirates

Hos Resia kan du boka flygbiljetter med Emirates. Du kan dessutom jämföra priser med övriga flygbolag.

Emirates flyger dig bekvämt till över 150 destinationer världen över i Fjärran Östern, Australasien, Västasien, Indiska Oceanen och Mellanöstern.

Koppla av i flygplatslounger

I Dubai och på över 30 destinationer har du som resenär möjlighet att varva ner i Emirates exklusiva flygplatslounger. I Emirates lounger erbjuds en stor buffé av gourmetmat från världens alla hörn samt en kostnadsfri bar med exklusiva viner, drinkar och champagne. Annan service som finns att tillgå är; fullt utrustat affärscenter med Wi-Fi, TV, läsområden och duschmöjligheter. På de destinationer där Emirates inte har egen lounge erbjuds tillträde till Emirates partners lounger över sex kontinenter.

Kostnadsfri Chauffeur-drive service är tillgängligt för dig som reser i First Class och Business Class till och från Stockholm Arlanda flygplats inom en radie av 60 km från flygplatsen. Chauffeur-drive erbjuds även vid ankomst på 70 destinationer mellan flygplatsen och stadscentra på totalt 4 sträckor.

Service i världsklass med Emirates

Hos Emirates kan du njuta av service i världsklass och deras prisbelönta underhållningssystem ice med närmare 2 200 kanaler av underhållning i de flesta flygplan. På så sätt kan du enkelt hålla kontakten med familj, vänner och kollegor på marken med Emirates olika kommunikationsalternativ ombord.

Emirates First Class

Som resenär i First Class kan du varva ner i din egen Private Suite, njuta av exklusiv mat när det behagar, minibar i sätet samt 50 kg bagage. Ombord på Emirates A380 kan du även fräscha till dig i Emirates exklusiva duschspa och umgås i loungen.

Emirates Business Class

Som resenär i Business Class har du tillgång till loungen på Stockholm Arlanda flygplats, generösa 40 kg i bagage och egen check-in och bagagehantering på flygplatsen. Ombord kan du sträcka ut dig i lie-flat säte med inbyggd massage samt njuta av en flerrätters gourmetmiddag serverad med prisvinnande dryckesalternativ. På Emirates A380 kan du även socialisera dig i loungen ombord.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.