Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Finnair

Hos Resia kan du boka flygbiljetter med Finnair. Du kan dessutom jämföra priser med övriga flygbolag.

Finnair är ett av de äldsta flygbolagen och grundades så tidigt som 1923. Den första flygningen gick mellan Helsingfors och Tallinn i Estland. Idag är Finnair Finlands största flygbolag med sin hemmabas på Helsingfors-Vanda flygplats. 1999 anslöt Finnair till Oneworld-alliansen och 2013 röstades Finnair fram till ”Bästa europeiska flygbolag 2013” på TTG Travel Awards.

Finnair gör att Asien kommer närmare

Bokar du Finnair hos Resia får du tillgång till över 70 destinationer över hela världen. Genom sitt medlemskap i Oneworld-alliansen får du som passagerare även smidigt tillgång till ett ruttnätverk med över 800 destinationer i 150 länder. Med sin långa erfarenhet och geografiska position kan Finnair erbjuda den kortaste sträckan från Europa till Asien. Finnair var faktiskt det första flygbolaget med att flyga non-stop från Västeuropa till Japan och Kina på 80-talet.

Alltid när du flyger med Finnair

Finnair har en av de yngsta flottorna med moderna flygstolar och underhållningssystem. Inkluderat i priset är också måltiderna ombord på flygningar utanför Europa. Finnair underlättar även för föräldrar som reser med barn då de delar ut ålders-anpassade leksaker till samtliga barn på interkontinentala- och semesterflygningar.

Genom sin delaktighet i Oneworld-alliansen har du som passagerare och medlem i Finnair Plus möjlighet att samla poäng på samtliga flygningar med Finnair men även med andra flygbolag i Oneworld-alliansen. Dessa poäng kan sedan bytas in mot värdefulla förmåner.

Gröna landningar med Finnair

När du väljer Finnair hos Resia kan du vara trygg i vetskapen om att du flyger med ett bolag som anstränger sig det yttersta för miljön. Som ovan nämnt har Finnair en av de modernaste flottorna och kan på så sätt minimera utsläppen. Som ett resultat av sina snabba rutter förbrukar de även mindre bränsle samt erbjuder gröna landningar (lägre bränsleförbrukning, mindre utsläpp och lägre ljudnivå).

Finnair har till och med blivit certifierad som medlem av programmet IATA Environmental Assessment, allt för att kunna förbättra hanteringen av miljöfrågor inom flygbranschen.

Boka billiga flyg med Finnair hos Resia
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.