Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Iberia

Hos oss på Resia kan du boka billiga flygbiljetter med Iberia och dessutom jämföra priser med övriga flygbolag.

Iberia är Spaniens största flygbolag och grundades den 28 juni 1927. Sedan dess start har mer än 600 miljoner passagerare flugit med dem och detta har resulterat i att idag är Iberia ett av de fem största flygbolagen i Europa. Iberia deltar även i samarbetet Oneworld och kan således tillsammans med ett antal andra flygbolag erbjuda flygturer till nästan 700 olika destinationer över hela världen.

Med fokus på Latinamerika

Mer specifikt flyger Iberia grupp idag till över 101 destinationer i 38 länder. Men som ovan nämnt, genom partnerskap och allianser kan flygbolaget erbjuda lättillgängliga resor till en mängd ytterligare destinationer. Framförallt erbjuder Iberia de smidigaste flygrutterna mellan Europa och Latin Amerika och givetvis mellan Spanien och övriga Europa. Iberia har en flotta på 215 flygplan och genomför varje dag runt 1000 flygningar.

Alltid när du flyger Iberia

Iberia ser till att ta hand om sina passagerare och på lång-flygningar utanför Europa ges tillgång till kuddar, filtar, hörlurar och underhållning.

Genom att bli medlem i Iberia plus, kan du som kund snabbt tjäna in gratis flygresor, hotellnätter etc. Givetvis får du även poäng om du flyger med någon av Iberias partner-flygbolag. Iberia var faktiskt det första bolaget att erbjuda sina kunder ett bonusprogram i Europa.

För en bättre värld med Iberia

I en bransch där påverkan på miljön ofta är påtaglig har Iberia utmärkt sig genom sina ansträngningar för ett bättre samhälle. Som ett av tre flygbolag som inkluderats i Dow Jones Stoxx index föregår Iberia med gott exempel och har således blivit uppmärksammade för gott ekonomiskt, socialt och miljömässigt arbete.

Iberia har även i samarbete med den spanska regeringen och Airbus kommit överens om att utveckla och underlätta användandet av hållbart och förnybart flygbiobränsle.

Boka billiga flygbiljetter med Iberia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.