Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Icelandair

Hos Resia kan du boka billiga och prisvärda flyg med Icelandair och samtidigt jämföra priser med övriga flygbolag.

Icelandair är det största flygbolaget på Island och är en del av Icelandair Group. Flygbolagets historia går hela vägen tillbaka till 1937 när Flugfélag Akureyrar grundades på Islands norra kust. Den första kommersiella flygningen över Atlanten med ett isländskt flygplan flögs den 11 juli 1945. Flygturen flögs med fyra passagerare och fyra besättningsmän till Skottland. Idag har flygbolaget växt och flyger nu till mer än 30 destinationer i över 15 länder.

Smidiga flygningar över Atlanten

Icelandairs strategiska position mitt emellan Europa och USA gör detta flygbolag till ett naturligt val vid transatlantiska flygningar. Med en smidig mellanlandning på Island satsar Icelandair på att erbjuda både européer som ska till USA/Kanada och amerikaner som ska till Europa ett attraktivt alternativ. Idag för Icelandair samman 24 städer i Europa med 12 städer i Nordamerika.

Flygschemat är anpassat för en smidig transfer på deras magiska hemö. Glöm dock inte bort att Island i sig självt är ett spännande land, väl värt ett besök, Icelandair tar dig smidigt dit och tillbaka igen, om du inte vill åka hela vägen över Atlanten.

75 år av erfarenhet

Det finns många fördelar med att välja Icelandair, förutom den smidiga flygningen över Atlanten till destinationer såsom New York. Det är ett erfaret flygbolag, 75 år i tjänst. Anslutningarna är enkla på Island och flygtiden är snabb. Flygbolaget satsar på konkurrenskraftiga priser och att alltid vara punktlig.

Ett brett urval av underhållning möter dig ombord på flygplanet och Icelandair erbjuder även Wi-Fi ombord. Icelandair satsar också på att ta hand om ditt barn under resan, i underhållningssystemet finns exempelvis ett stort utbud av barnfilmer.

En bättre värld med Icelandair

Island är ett land stolt över sin miljö och natur. Viktigt för Icelandair är således att bevara och ta hand om både samhället och naturen. I allt arbete eftersträvar flygbolaget en minskad påfrestning på miljön och att utveckla hållbara aktiviteter.

De eftersträvar en minskning av koldioxidutsläppen och räknar med att följa IATAs mål om 0 % utsläpp år 2050. För att uppnå detta genomförs ständigt tekniska utvecklingar för att göra flygplanen så bränsleeffektiva som möjligt. Bland annat har Icelandair lyckats minska bränsleanvändningen med 4 % nyligen, genom ny teknik, och som ett resultat då även minskat på utsläppen.

Boka prisvärda flyg med Icelandair hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.