Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Lufthansa

Hos Resia hittar du billiga flygbiljetter med Lufthansa och kan samtidigt jämföra priser med övriga flygbolag.

Lufthansa grundades 1926 i Tyskland och redan deras första flotta innehöll mer än 160 flygplan. Idag är Lufthansa ett av världens största flygbolag med säte i Köln, Tyskland. Flygbolaget har alltid varit innovativt och gjorde redan sitt första år en spännande resa hela vägen till Kina. De är även en av grundarna och initiativtagarna till Star Alliance. Idag har Lufthansa utvecklats till en av världens största flygkoncerner med fler än 90 000 anställda.

Lufthansa erbjuder dig hela världen

Idag flyger Lufthansa till mer än 200 destinationer i hela världen. Via Frankfurt eller München tar du dig smidigt ut i världen och Lufthansa flyger både från Stockholm och från Göteborg men också från Köpenhamn. Genom sin delaktighet i Star Alliance får du som passagerare tillgång till ett sammanhängande nätverk med över 800 destinationer i 160 länder.

Alltid när du flyger med Lufthansa

När du bokar Lufthansa har du möjlighet att checka-in online innan avresa (på flygbolagets egna hemsida). Väl ombord har du självklart tillgång till bekväma stolar och ett stort urval av underhållningsaktiviteter.

Flyger du interkontinentalt med Lufthansa får du tillgång till Lufthansa FlyNet®; deras bredbands-internet. Givetvis kan du även bli medlem i deras bonusprogram, Miles & More, du får poäng både när du flyger med Lufthansa grupp men även andra flygbolag som är medlemmar i Star Alliance.

En bättre värld med Lufthansa

Lufthansa satsar på en modern flotta. Genom att kontinuerligt uppdatera sin teknik och sina flygplan kan de se till att påverkan på miljön blir mindre och mindre. Bland annat har flygbolaget lyckats minska bränsleanvändandet genom utvecklandet och implementerandet av förlängda vingspetsar.

Lufthansa är även stolt sponsor av flertalet projekt inom kultur, utbildning, sport och miljö. Tranan i deras logga t.ex. är ett av deras många projekt, då de hjälper till att skydda fågeln mot utrotning.

Billiga flygbiljetter med Lufthansa. Boka hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.