Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Norwegian

Här hittar du billiga flyg med Norwegian och kan samtidgt jämföra priser med övriga flygbolag.

Som Skandinaviens näst största flygbolag har Norwegian visat att det kan vara värt att se på flygbranschen med nya ögon. Som ett relativt sent grundat flygbolag, 1993, kom Norwegian in som en frisk fläkt med ett nytt mer konsumentanpassat koncept. Fokus har alltid varit på att erbjuda ett lågt pris under devisen ”alla ska ha råd att flyga”. Kort och enkelt, du betalar bara för det du vill ha.

Nu även långdistansflyg med Norwegian

Norwegian flyger till över 120 olika destinationer och har en flotta bestående av mer än 70 flygplan. De flyger både från Stockholm och Köpenhamn direkt ut till flera destinationer, främst i Europa.

Dock kan Norwegian nu även erbjuda långdistansflyg till Thailand och USA. För långflygningar används Boeing 787s ”Dreamliner” och annars används främst Boeing 737-800. På många av Norwegians flygplan kan man idag se bilder av norska kända personer på fenan. Men där finns även bilder på kända svenskar, danskar och finländare. Av svenska kändisar kan vi bl.a. se Greta Garbo, Carl von Linné, Povel Ramel och Jenny Lind.

Betala endast för det du vill ha

Norwegian är ett lågprisbolag som strävar efter att du som kund inte ska betala för saker du inte utnyttjar. Genom kreativt nytänkande har flygbolaget lyckats utforma en affärsmodell mer anpassad för skandinaviska resenärer.

Norwegian var även det första flygbolaget i världen att erbjuda trådlöst internet ombord på europeiska rutter.  Genom att vara påläst om vad du betalar för får du som kund större valmöjligheter med hur du vill resa.

En bättre värld med Norwegian

Norwegian arbetar aktivt för en mer hållbar utveckling och väljer därför främst nya och mer bränsleeffektiva flygplan. Genom att använda miljövänliga plan kan Norwegian hålla nere kostnaderna och på så sätt erbjuda dig ännu lägre priser.

Norwegian planerar för en enhetlig flygplansflotta och kommer då ha en av de mest moderna och miljövänliga flygplansflottorna i Europa. Norwegian har även ett stående erbjudande till myndigheterna att bistå dem gällande flygtransport exempelvis när det finns behov att flyga hem människor från utlandet.

Boka billiga flyg med Norwegian hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.