Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Swissair

Hos Resia kan du boka prisvärda flygbiljetter med Swissair och samtidigt jämföra priser med övriga flygbolag.

Swissair genomförde sina första flygningar den 31 mars 2002 och har idag blivit Schweiz största flygbolag. Flygbolaget har avböjt medlemskap i Oneworld alliansen men är däremot medlem i Star Alliance. Flygbolaget blev medlem i denna allians i och med att Lufthansa tog över Swiss 2006.

Raka vägen till alperna

Swissair flyger till mer än 70 destinationer i ca 40 länder över hela världen. De tar dig smidigt till länder inom Europa men även till Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika.

Som det alpland Schweiz är har flygbolaget självklart som specialitet att flyga till alperna. Det går dagliga flyg mellan Skandinavien och Schweiz vilket ger dig som passagerare fantastiska möjligheter att enkelt ta dig till alperna för en skidsemester.

Swissair satsar på ungdomen

Swissair eftersträvar IATAs miljömål. Dessa mål ämnar minska koldioxidutsläppen och göra bränsleförbrukningen mer effektiv. Flygbolaget stödjer även SOS Barnbyar och Swiss Kinderstiftung med donationer, infrastruktur samt logistik.

Genom möjligheten att erbjuda ungdomar arbete i trainee-positioner och andra positioner som ger arbetslivserfarenhet hjälper Swissair till att utveckla samhället och ge unga en möjlighet att ta sig in på arbetsmarknaden.

Boka prisvärda flyg med Swissair
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.