Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Boka flyg med Thai Airways

Välkommen att boka billiga och prisvärsa flyg med Thai Airways hos Resia. Du kan dessutom jämföra priser med övriga flygbolag.

Thai Airways International är idag Thailands största flygbolag, det grundades genom ett joint venture mellan Thai Airways Company och SAS, 1960. Första flygning till Skandinavien flögs till Köpenhamn 1984, idag är SAS inte längre delaktig i Thai Airways.

Thai Airways vackert klädda kabinpersonal kan endast ses ombord på deras flygplan, då detta flygbolag är ett av ett fåtal som har en policy gällande kabin- och icke kabinklädsel. Utanför flygplanet får besättningen använda sina lila kostymer men ombord görs ett byte till de mer traditionella Thai Airways-klänningarna. Personalen måste sedan byta tillbaka till kostymerna innan de lämnar flygplanet. Därav syns endast dessa traditionella klänningar ombord under själva flygningen. Även manlig personal har en uppsättning kläder för kabinarbete och en utanför planet.

Smidiga flyg till Bangkok och Phuket

Thai Airways flyger idag till över 70 destinationer över hela världen. Flygbolaget flyger till de flesta större europeiska flygplatser men även till USA. Thai Airways var bland annat det första Asien- & Stillahavsflygbolag att flyga till Heathrow i London.

Idag flyger Thai Airways dagligen, utan mellanlandningar, från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Bangkok. Ett antal gånger i veckan kan du även flyga till Phuket direkt från Skandinavien. Genom sitt samarbete med Star Alliance kan Thai Airways erbjuda dig ett nätverk där de flesta destinationer i världen blir lättillgängliga.

Smooth as Silk

Thai Airways motto ”Smooth as Silk” genomsyrar allt flygbolaget gör. Det innebär en strävan efter att alltid erbjuda förstklassig service. Bland annat flyger Thai Airways nu med en ny Boeing 777 300ER tur och retur till Bangkok, vilket innebär att du som passagerare får en bekvämare resa oberoende av vilken klass du reser i.

Renlighet och biobränsle viktigt för Thai Airways

Thai Airways har blivit belönat av WHO för deras utveckling av kabin-renlighet. Flygbolaget var bland annat först ut med att installera ett luftfiltreringssystem som fångar upp 99,999% av samtliga partiklar och mikroorganismer på varje flygning.

Thai Airways satsar även på att utveckla bio-bränsle i Thailand och samarbetar här med både regeringen och experter på området. Tanken är att Thai Airways ska vara det första flygbolaget i Asien som flyger på bio-bränsle.

Boka prisvärda flyg med Thai Airways hos Resia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.