Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Turkish Airlines

Hos Resia kan du boka billiga flygbiljetter med Turkish Airlines, samt jämföra priser med övriga flygbolag.

Turkish Airlines grundades den 20 maj 1933 och är idag Turkiets nationella flygbolag med bas i Istanbul. De första flygningarna gick mellan Istanbul, Eskişehir och Ankara i augusti samma år. 1947 genomförde Turkish den första internationella flygningen, till Aten. Det var dock först i slutet av 80-talet flygbolaget började med långdistansflygningar över bland annat Atlanten.

Turkiet och resten av världen

Turkiet har blivit ett alltmer populärt resmål för Skandinaver och med Turkish Airlines kan du flyga till 40 inhemska destinationer i landet.

De tar dig även enkelt till ytterligare nästan 200 internationella destinationer i över 100 länder i Europa, Mellanöstern, Centralasien, Fjärran östern, Afrika och USA. Turkish satsar också en hel del på destinationer i Sydamerika, för att bygga upp smidiga rutter mellan Asien och Latinamerika.

Återvinning och ny teknik hos Turkish

Turkish Airlines använder sig av den senaste tekniken för att minimera påverkan på miljön och investerar i ytterligare utveckling. De arbetar också dagligen med att hålla nere koldioxidutsläpp och sänka ljudnivån på flygplanen. Även återvinning av gammalt material och ombord flygplanen är standard för Turkish Airlines.

 

Boka billiga flyg med Turkish Airlines hos Resia.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.