Presentkort på resor

Köp ett presentkort på resor till din älskade, som bröllopspresent, till dina nära och kära, eller helt enkelt som en uppmuntran till din personal. Ett presentkort på resor är en perfekt present och uppskattas mycket av dem som får den.

Köp presentkort här

Vi på Resia erbjuder en mängd olika typer av resor som passar alla årstider, smaker och plånböcker. Mottagaren kan alltså själv välja mellan en avkopplande solsemester i Thailand, en spännande roadtrip i USA, en härlig weekend i London och mycket, mycket mer.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet eller på resia.se. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). När du köper ett presentkort online får du en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren, eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv.

Länk till villkor

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

 

presentkort-ny-oandlig.gif

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.