Aktuell information ang. Coronaviruset

Aktuell information ang. Coronaviruset

Presentkort på resor

Köp ett presentkort på resor till din älskade, som bröllopspresent, till dina nära och kära, eller helt enkelt som en uppmuntran till din personal. Ett presentkort på resor är en perfekt present och uppskattas mycket av dem som får den.

Köp presentkort här

Om du har ett outnyttjat presentkort som går ut senast den 14 april 2020, så förlänger vi giltighetstiden med en månad till den 14 maj 2020. Kontakta vår kundservice eller din närmaste butik om du önskar förlänga giltighetstiden för ditt presentkort.

Vi på Resia erbjuder en mängd olika typer av resor som passar alla årstider, smaker och plånböcker. Mottagaren kan alltså själv välja mellan en avkopplande solsemester i Thailand, en spännande roadtrip i USA, en härlig weekend i London och mycket, mycket mer.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se eller via telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer, på resia.se eller via telefon. Köpet du ditt presentkort via telefon så skickar vi hem presentkortet till dig som ett rekommenderat brev. Och köper du presentkortet online får du en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren, eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv.

Länk till villkor

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik eller ring oss på 0771-92 92 92.

presentkort-jul624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.