Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Presentkort på resor

För närvarande säljer vi inte presentkort. Vi hoppas kunna erbjuda möjligheten till köp av presentkort hos oss snart igen.

Till startsidan

Jag har presentkort hos er. Vad händer med det?

Resia AB har varit under företagsrekonstruktion där Göteborgs Tingsrätt beslutade om ett offentligt ackord den 18 januari 2021 vilket vann laga kraft den 8 februari 2021. Ackordsdividenden beslutades till 40%. 

Alla presentkort som var giltiga den 20 maj 2020 ingår i ackordet. Detta innebär att presentkortets värde är nedskrivet med 60%. 

Utgångsdatum för befintliga presentkort förlängs ej. Nytt köp måste göras innan utgångsdatum även om avresa kan ske vid ett senare datum. Presentkortet kan utnyttjas på Resia.se vid bokning av en resa. 

Mer information om Resia AB:s företagsrekonstruktion hittar du här RTG.se

Hur och var kan jag lösa in mitt presentkort?

För dig som har ett presentkort från Resia, kommer du kunna använda detta för bokning av flyg, hotell eller hyrbil på resia.se

Varför kan jag inte betala med presentkort när jag vill boka charter?

Av tekniska skäl går det inte att använda presentkortet för att boka charter eller hotell på resia.se.

Kan jag överlåta presentkortet till en annan person?

Presentkortet är opersonligt och passar därför utmärkt som gåva.

 

Köp ett presentkort på resor till din älskade, som bröllopspresent, till dina nära och kära, eller helt enkelt som en uppmuntran till din personal. Ett presentkort på resor är en perfekt present och uppskattas mycket av dem som får den.

Vi på Resia erbjuder en mängd olika typer av resor som passar alla årstider, smaker och plånböcker. Mottagaren kan alltså själv välja mellan en avkopplande solsemester i Thailand, en spännande roadtrip i USA, en härlig weekend i London och mycket, mycket mer.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se eller via telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer, på resia.se eller via telefon. Köpet du ditt presentkort via telefon så skickar vi hem presentkortet till dig som ett rekommenderat brev. Och köper du presentkortet online får du en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren, eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv.

Länk till villkor

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik eller ring oss på 0771-92 92 92.

Resia_presentkort_624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.