Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Presentkort på resor

För närvarande säljer vi inte presentkort. Vi hoppas kunna erbjuda möjligheten till köp av presentkort hos oss snart igen.

Till startsidan

Har du ett presentkort sedan tidigare? På Resia Travel Groups hemsida finner du mer information.

Läs mer här

Länk öppnas i nytt fönster.

Köp ett presentkort på resor till din älskade, som bröllopspresent, till dina nära och kära, eller helt enkelt som en uppmuntran till din personal. Ett presentkort på resor är en perfekt present och uppskattas mycket av dem som får den.

Vi på Resia erbjuder en mängd olika typer av resor som passar alla årstider, smaker och plånböcker. Mottagaren kan alltså själv välja mellan en avkopplande solsemester i Thailand, en spännande roadtrip i USA, en härlig weekend i London och mycket, mycket mer.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se eller via telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer, på resia.se eller via telefon. Köpet du ditt presentkort via telefon så skickar vi hem presentkortet till dig som ett rekommenderat brev. Och köper du presentkortet online får du en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren, eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv.

Länk till villkor

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik eller ring oss på 0771-92 92 92.

Resia_presentkort_624x395.jpg

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.