Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

OS i Tokyo 2021

Är du sugen på att resa till OS i Tokyo? Boka ditt flyg och hotell här och se fram emot en semester fylld av härlig idrott och spännande upplevelser i Tokyo. De olympiska spelen pågår mellan fredagen den 23 juli 2021 till söndagen den 8 augusti 2021. Det är andra gången sommar-OS äger rum i Tokyo, första gången var 1964. I årets sommarspel kommer det att tävlas om medaljer i 33 idrotter.

Förutom olympiska spelen så finns det så klart mycket annat att uppleva i Tokyo. Besök det kejserliga palatsets fantastiska ägor, åk upp i Tokyo Government Metropolitan Building och se hela Tokyo från observatoriedäcket, imponeras av Sensojitemplet. Eller bara känn stadspulsen genom att ta in de blinkande neonskyltarna och bruset på gatan. Och varför inte njuta av det fantastiska utbudet av häftiga affärer och passa på att shoppa lite? 

Vi kan inte erbjuda specifika biljetter till OS-evenemanget men skräddarsyr gärna din resa med flyg och hotell så att din resa blir precis så som du vill ha den!


Boka din resa till Tokyo

Boka resa till Tokyo

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.