Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Guide för dig som tryggt vill boka en resa

Bästa villkoren för avbokning, ombokning och reseförsäkringar

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga innan, under och efter sin resa. Därför har vi på den här sidan samlat våra researrangörers förmånliga villkor för avbokning, ombokning och reseförsäkringar. Allt för att du tryggt ska kunna boka den resa som passar just dig. Håll också utkik efter fina rabatter och erbjudanden som sätter extra guldkant på din resa!

Tycker du att det känns svårt att boka en resa med de önskemål som du har? Ta gärna hjälp av våra resespecialister som har stor erfarenhet av att förverkliga våra kunders resedrömmar.  Du når oss på telefon 0771-92 92 92. Välkommen att boka din resa tryggt hos Resia! 

Ring oss på 0771-92 92 92

Gör en förfrågan - vi hjälper dig med bokningen

Charter med Ving

Av- och ombokningsskydd

Med Vings av- och ombokningsskydd får du möjlighet att boka om din charterresa hur många gånger du vill fram till 30 dagar innan avresa, oavsett anledning. Det innebär att om någonting oförutsett inträffar så kan du avboka din resa och få pengarna tillbaka. Det är mycket trygghet för pengarna!

Charter med Ving

Villkor för ombokning

Charter med Apollo

Fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa

Längtar du efter en härlig charterresa med mycket sol och bad? Boka din resa för 2020 med Apollo så får du automatiskt möjlighet att omboka din resa en gång med avresa närsomhelst under 2020 och 2021. Tryggt och säkert för dig som vill ha något att se fram emot!

Charter med Apollo

Villkor för ombokning

Charter med TUI

Trygghetspaket med ångerrätt

TUI erbjuder ett generöst trygghetspaket för alla nybokade charterresor. De bjuder på av- och ombokningsskydd (värde 199-399:-) och du får möjlighet att ändra datum och resmål ända fram till 14 dagar innan du ska resa. Plus det kanske allra bästa – du har öppet köp fram till 60 dagar före resan!

Charter med TUI

Villkor för ombokning

Charter med Airtours

Pengarna tillbaka - Fri avbokning på sommarens resor

Vill du tillbringa sommaren på en strand, bland pittoreska byar eller på ett all inclusive-hotell? Välj tryggt bland Airtours stora charterutbud, om du sedan inte vill åka på resan kan du utan kostnad avboka den 28 dagar innan avresa och få pengarna tillbaka. Gäller för dig som bokar din resa från och med den 6 mars 2020 och framåt samt på resor med avresa t.o.m 31 december 2020.

Charter med Airtours

Villkor för avbokning

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Boka om upp till 48 timmar innan kryssningsdagen

Norwegian Cruise Lines kryssningar passar perfekt för dig som vill resa utan krav. Inga bestämda middagstider eller klädkoder utan avslappnad och rofylld stämning. Dessutom så erbjuder de ombokningsmöjligheter fram till 48 timmar innan kryssningsdagen, allt för att du ska kunna resa så tryggt som möjligt.

Kryssa med Norwegian Cruise Line fr. 7.320:-

Här kan du läsa mer om Norwegian Cruise Lines ombokningsvillkor

Prisexempel hämtades 14/5 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

En tryggare resa med Kroatienspecialisten

Fri ombokning på resan

Just nu kan du boka din resa till fantastiska Kroatien med Kroatienspecialisten och få fri ombokning på köpet. Det innebär att du kan boka om din resa ända fram till 30 dagar innan avresa. Gäller för resor under perioden 15 juli 2020 till den 4 oktober 2020.

Alla ombokningsvillkor

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.