Aktuell information ang. Coronaviruset

Aktuell information ang. Coronaviruset

Guide för dig som tryggt vill boka en resa

Bästa villkoren för avbokning, ombokning och reseförsäkringar

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga innan, under och efter sin resa. Därför har vi på den här sidan samlat våra researrangörers förmånliga villkor för avbokning, ombokning och reseförsäkringar. Allt för att du tryggt ska kunna boka den resa som passar just dig. Håll också utkik efter fina rabatter och erbjudanden som sätter extra guldkant på din resa!

Tycker du att det känns svårt att boka en resa med de önskemål som du har? Ta gärna hjälp av våra resespecialister som har stor erfarenhet av att förverkliga våra kunders resedrömmar.  Du når oss på telefon 0771-92 92 92 (mån- fre: 9-20, lör-sön 10-18). Välkommen att boka din resa tryggt hos Resia! 

Ring oss på 0771-92 92 92

Gör en förfrågan - vi hjälper dig med bokningen

Charter med Ving

Av- och ombokningsskydd

Med Vings av- och ombokningsskydd får du möjlighet att boka om din charterresa hur många gånger du vill fram till 30 dagar innan avresa, oavsett anledning. Det innebär att om någonting oförutsett inträffar så kan du avboka din resa och få pengarna tillbaka. Det är mycket trygghet för pengarna!

Charter med Ving fr. 2.345:-

Här kan du läsa mer om Vings av- och ombokningsvillkor

Prisexempel hämtades 6/4 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Charter med Apollo

Fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa

Längtar du efter en härlig charterresa med mycket sol och bad? Boka din resa för 2020 med Apollo så får du automatiskt möjlighet att omboka din resa en gång med avresa närsomhelst under 2020 och 2021. Tryggt och säkert för dig som vill ha något att se fram emot!

Charter med Apollo fr. 1.998:-

Här kan du läsa mer om Apollos ombokningsvillkor

Prisexempel hämtades 6/4 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Charter med TUI

Fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa

Boka en härlig charterresa med TUI! TUI erbjuder fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa på resor bokade från och med den 10 mars 2020.

Charter med TUI fr. 2.005:-

Här kan du läsa mer om TUI:s ombokningsvillkor

Prisexempel hämtades 6/4 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Charter med Airtours

Pengarna tillbaka - Fri avbokning på sommarens resor

Vill du tillbringa sommaren på en strand, bland pittoreska byar eller på ett all inclusive-hotell? Välj tryggt bland Airtours stora charterutbud, om du sedan inte vill åka på resan kan du utan kostnad avboka den 28 dagar innan avresa och få pengarna tillbaka. Gäller för dig som bokar din resa under perioden 6 mars - 15 april 2020 med avresa t.o.m. 31 oktober 2020.

Charter med Airtours fr. 2.999:-

Här kan du läsa mer om Airtours avbokningsvillkor

Prisexempel hämtades 6/4 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Charter med Detur

Fri ombokning senast 14 dagar innan avresa

Om du bokar din sommarresa senast den 30 april 2020 med Detur så erbjuds du fri ombokning av din resa senast 14 dagar innan avresa. Erbjudandet gäller för samtliga resmål i Deturs sommarprogram med avresa mellan 1/4 - 31/10 2020. Tryggt och säkert för dig som är ressugen! 

Charter med Detur fr. 2.849:-

Här kan du läsa mer om Deturs ombokningsvillkor

Prisexempel hämtades 6/4 2020. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Kryssning med Royal Caribbean

Fri ombokning fram till 48 timmar innan avresa

Vill du njuta av poolhäng, underhållning i världsklass och samtidigt upptäcka nya platser under din resa? Då är en kryssning perfekt för dig!  Royal Caribbean erbjuder generösa avbokningsvillkor med möjlighet att boka om fram till 48 timmar innan avresa. Gäller resor med avresa mellan 1 mars - 31 juli 2020.

Kryssa med Royal Caribbean fr. 4.972:-

Här kan du läsa mer om Royal Caribbeans ombokningsvillkor

 

Kryssning med Celebrity Cruises

Fri ombokning fram till 48 timmar innan avresa

Lockar en lyxig kryssning med extra guldkant? Celebrity Cruises ger dig fantastiska kryssningsupplevelser perfekta för par och kompisgäng. Dessutom erbjuder de generösa avbokningsvillkor med möjlighet att boka om fram till 48 timmar innan avresa. Gäller resor med avresa mellan 1 mars - 31 juli 2020.

Kryssa med Celebrity Cruises fr. 7.192:-

Här kan du läsa mer om Celebrity Cruises ombokningsvillkor

Kryssning med MSC Cruises

Låg deposition och avbokningskostnad

Vill du kombinera sol och bad med häfiga upplevelser? MCS Cruises har prisvärda och familjevänliga kryssningar som passar för alla åldrar. Just nu kan du tryggt boka din kryssning med MSC Cruises. Låga depositionsavgifter och avbokning från endast 500:- fram till 60 dagar innan avresa. Boka senast 20 april 2020 för att ta del av erbjudandet.

Här kan du läsa mer om MSC Cruises trygghetspaket

Kryssning med Costa Cruises

Låg avbokningskostnad på alla nybokningar

Upptäck världen från ett kryssningsdäck! Costa Cruises ger alla kunder som bokat mellan 4 mars och 1 maj 2020 möjlighet att avboka utan avgift fram till dagen före avresa, dock senast 1 maj 2020. Erbjudandet gäller på hyttkategorierna Basic, Total Comfort och Deluxe.

Kryssa med Costa Cruises fr. 6.574:-

Här kan du läsa mer om Costa Cruises avbokningsvillkor

Kryssning med Norwegian Cruise Line

Boka om upp till 48 timmar innan kryssningsdagen

Norwegian Cruise Lines kryssningar passar perfekt för dig som vill resa utan krav. Inga bestämda middagstider eller klädkoder utan avslappnad och rofylld stämning. Dessutom så erbjuder de ombokningsmöjligheter fram till 48 timmar innan kryssningsdagen, allt för att du ska kunna resa så tryggt som möjligt.

Kryssa med Norwegian Cruise Line fr. 7.733:-

Här kan du läsa mer om Norwegian Cruise Lines ombokningsvillkor

Drömresor med Tour Pacific

Öppet köp fram till 31 augusti 2020

Tour Pacific erbjuder drömresor till Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och Indiska Oceanen. Perfekt för en romantisk och avkopplande resa tillsammans med någon du tycker om. Boka din resa med Tour Pacific idag så får du öppet köp ända till och med 31 augusti 2020.

Här kan du läsa mer om Tour Pacifics ombokningsvillkor

En tryggare resa med Kroatienspecialisten

Fri ombokning på resan

Just nu kan du boka din resa till fantastiska Kroatien med Kroatienspecialisten och få fri ombokning på köpet. Det innebär att du kan boka om din resa ända fram till 30 dagar innan avresa. Gäller för resor under perioden 10 maj 2020 till den 4 oktober 2020.

Här kan du läsa mer om Kroatienspecialistens ombokningsvillkor

Boka lugnt och tryggt med STS Alpresor

Öppet köp fram till 30 april 2020

Nu kan du lugnt och tryggt boka din sommarsemester med STS Alpresor. De erbjuder nämligen öppet köp till alla kunder som bokar sin resa hos dem under mars och april 2020. Det innebär att du som kund har rätt att kostnadsfritt av- och omboka din resa fram till den 30 april 2020. Gäller för alla nybokningar av sommar- och vandringsresor med STS Alpresor.

Här kan du läsa mer om STS Alpresors avbokningsvillkor

Resia avbeställningsskydd

För oss på Resia är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg om något oförutsett inträffar, oavsett om det handlar om sjukdom, flygbolagskonkurs eller ändrade planer. Med Resia Avbeställningsskydd kan du boka av din resa utan anledning och utan krav på läkarintyg fram till 5 timmar innan avresa. Avbeställningsskyddet gäller även vid flygbolags- konkurs och låter dig boka om din flygresa med annat flygbolag utan extra kostnad.

Läs mer här

Delbetala med Klarna

Res tryggt med Resia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 9-18, lör-sön 10-18 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.