Gruppresa

Kryssa i Karibien 4–22 januari 2018!

Följ med på en fantastisk resa där vi kombinerar ett par spännande dagar i Miami med en kryssning till Karibiens magiska öar. Upplev stadspuls, stränder och exotiska platser på samma resa. Vi reser med Celebrity Cruises moderna fartyg Eclipse. Erbjudande! Dryckespaket ingår i alla hytter med balkong!

Pris fr. 29.890:–/person med del i dubbelhytt/rum

Vid bokning: ring 033-22 90 50 eller mejla semesterresor.boras@resia.se

Dag för dag

Torsdag 4 /1
Utresa från Landvetter på morgonen till Tyskland där vi byter plan. På eftermiddagen lokal tid landar vi i Miami där vår buss väntar för transport till vårt hotell i South Miami beach. Ombord på flyget ingår måltider och förfriskningar.

Fredag 5/1
Vi bor 3 nätter på vårt centralt belägna hotell vid Lincoln road nära stranden och med gott om restauranger och affärer i området. Passa på och utforska området eller vila ut efter resan vid poolen eller på stranden.

Lördag 6/1
För er som vill se Key West finns det möjlighet att på egen hand följa med på en heldagsutfärd med buss och guide till Key West. Vägen ut till sydligaste punkten av det amerikanska fastlandet är mycket vackert. Ett pärlband av öar sammankopplade med broar och upphöjda vägar. 

Söndag 7/1
På förmiddagen checkar vi ut från vårt hotell. Vi blir upphämtade för transport ner till hamnen och vårt kommande hem Celebrity Eclipse. Den stora lunchbuffén är framdukad när vi kommer ombord.
 
Måndag–Tisdag 8–9/1

Nu har kryssningen startat! Vi börjar med två dagar till havs där vi kan njuta av båtens alla faciliteter. Givetvis ingår helpension och underhållning. För de som bokat hytt med balkong ingår dessutom ett klassiskt dryckespaket.

Onsdag 10/1 St Maarten
Vi ankommer tidigt på morgonen till den lilla ön St Maarten som är delad mellan Holland och Frankrike. Följ gärna med på en örundtur och upptäck de båda delarna.

Torsdag 11/1  Antigua
Ön med 365 stränder! Om sol och bad inte lockar så passa på och upptäck någon av de färgglada byarna på ön eller besök Nelsons dockyard för historiska inslag.

Fredag 12/1 St Lucia
Vulkanön St. Lucia, med sin tropiska grönska, är en av Västindiens vackraste öar. Upptäck den spännande ön på egen hand eller med någon av rederiets utfärder. Fågelskådning och vandring i regnskogen är en trevlig upplevelse.

Lördag 13/1 Barbados 
Lilla England som Barbados kallas där invånarna är stolta över sitt brittiska arv och har bevarat traditioner som afternoon tea och cricket. Huvudstaden Bridgetown är färgstark och omges av höga berg och djupa dalar. För den naturintresserade rekommenderas en tur till Flower Forest.

Söndag 14/1 till havs
Skönt med en dag till havs för att bara njuta av resan. Passa på och ta sovmorgon och ät frukost på balkongen. Ikväll är det kanske white night då man klär sig i ljusa kläder och dansar under stjärnorna.

Måndag 15/1 Bonaire
Välkommen till ABC-öarna och vårt första stopp Bonaire. Det är den minst exploaterade ön i ögruppen och känd för sin miljömedvetenhet och en ledare inom hållbar turism. Fantastiska rev kantar öns kust med ett enormt fiskbestånd och kristallklart vatten.

Tisdag 16/1 Curacao
Curacao är den största ön i ögruppen och huvudstaden Willemstad finns med på UNESCOs världsarvslista. Vackra hus i holländsk stil med färgstark karibisk färgsättning kantar naturhamnen. Hela staden är helt unik och det är en fröjd att bara strosa omkring.

Onsdag-Torsdag  17/1-18/1 Aruba
Här stannar vi två dagar vilket innebär att de som vill kan utforska Oranjestads nattliv. Oranjestad är en mycket charmig stad med holländska influenser. Passa på och besök fjärilsträdgården och välkända Eagle beach.

Fredag-Lördag  19-20/1 till havs
Våra sista dygn på kryssningen tillbringar vi till havs. Passa på och ta en behandling i fartygets spa eller bara koppla av vid någon av poolerna. 

Söndag 21/1 Miami
Vi ankommer Miami tidigt på morgonen. Under dagen gör vi en gemensam utfärd i området innan vi blir körda till flygplatsen för hemresa till Sverige.

Måndag 22/1 
Vi landar vid lunchtid på Landvetter.

I priset ingår

  • Flyg Landvetter-Miami i ekonomiklass
  • 3 nätter inkl frukost på Albion hotel ***+ i South Miami beach
  • Alla transporter i Miami enligt program
  • 14 nätters kryssning inkl helpension
  • Alla dagsaktuella skatter och flygplatsavgifter
  • Alla skatter och hamnavgifter för kryssningen
  • Förbetald dricks till personalen ombord
  • Svenstalande reserådgivning/service medföljer under hela resan.
     

Reservation för ev. prisändringar av skatter, valutakursändringar eller liknande utanför Resias kontroll.

Tillägg

Enkelrumstillägg – fråga Resia
Avbeställningsförsäkring 750:–/person
Kompletterande reseförsäkring via Resias försäkringspartner Solid 880:–/person

Flygtider

Observera att flygtiderna är preliminära. 

Avresa
180104 Göteborg-Frankfurt     0655-0840
180104 Frankfurt-Miami           1020-1445

Hemresa:
180121 Miami-Frankfurt           1650-0755
180122 Frankfurt-Göteborg     1130-1310

Andra avreseorter kan bokas vid förfrågan. 

 

Bokningsinformation

Vid bokning: ring 033-22 905 eller mejla semesterresor.boras@resia.se

Researrangemanget är baserat på idag gällande priser, regler, tidtabeller och valutakurser. Resia förbehåller sig rätten att genomföra ändringar samt att kompensera sig mot eventuella prisändringar som ligger utanför Resias kontroll.  Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.