Resia Hässleholm - din lokala resebyrå

Tillfälliga öppettider

På grund av rådande omständigheter har vi för tillfället valt att justera våra öppettider i butik. För att kunna erbjuda dig, och alla våra kunder, så bra och trygg service som möjligt så når du oss för tillfället bäst via telefon och mejl.

Vi rekommenderar dig att i första hand ringa om du vill ha hjälp eller har några frågor. Självklart garanterar vi fortfarande samma personliga service som tidigare.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Resia i Hässleholm hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar. Om du inte har möjlighet att besöka din lokala resebyrå i Hässleholm så finns vi också tillgängliga per telefon eller e-post.

Vi är en kontantfri butik! Vi accepterar betalning med betal- och kreditkort, presentkort eller faktura via Klarna.


Reser du i tjänsten? Vi hjälper företag med resor, möten och konferensresor!

Till vårt team på Resia Företag

Besök oss

Östergatan 5

Postadress

Östergatan 5 , 28131 Hässleholm

Erbjudanden och evenemang

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.