Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Välkommen till Resia i Helsingborg

Just nu är det många som kontaktar oss med anledning av rådande situation och våra svarstider på telefon och mail är därför längre än normalt. Om du har en resa inbokad med avresa inom de närmaste dagarna kommer vi att kontakta dig. Vi kontaktar våra kunder i tur och ordning baserat på avresedatum. Ligger din avresa längre fram i tiden än 7 dagar så ber vi dig avvakta.

Med anledning av den rådande situationen har vi även längre ledtider för återbetalningar, vilka just nu kan uppgå till 6-8 veckor, eller i vissa fall ännu längre.

Aktuell information med anledning av det nya Coronaviruset finner du här:
Läs mer

Tillfälliga öppettider

På grund av rådande omständigheter har vi för tillfället valt att justera våra öppettider i butik. För att kunna erbjuda dig, och alla våra kunder, så bra och trygg service som möjligt så når du oss för tillfället bäst via telefon och mejl.

Vi rekommenderar dig att i första hand ringa om du vill ha hjälp eller har några frågor. Självklart garanterar vi fortfarande samma personliga service som tidigare.

Tillsammans kommer vi ta oss igenom det här. Snart kan vi resa igen!
Varmt välkommen att kontakta oss!

Resia i Helsingborg hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar. Om du inte har möjlighet att besöka din lokala resebyrå i Helsingborg så finns vi också tillgängliga per telefon eller e-post.

Vi är en kontantfri butik! Vi accepterar betalning med betal- och kreditkort, presentkort eller faktura via Klarna.

Vi hjälper dig gärna att sy ihop din semesterresa så att den passar just dig. Ju mer vi vet om dina önskemål desto större möjlighet har vi att ta fram ett bra reseförslag.

Skicka en förfrågan

Låt oss kontakta dig

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.


Reser du i tjänsten? Vi hjälper företag med resor, möten och konferensresor!
 

Till vårt team på Resia Företag

Besök oss

Drottninggatan 30

Postadress

Drottninggatan 30 , 252 21 Helsingborg

Delbetala med Klarna

Res tryggt med Resia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 10-18, lör-sön 11-14 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.