Inspirationskvällar under hösten!
Vid sex tillfällen på Elof Lindälvs gymnasium får du massor av matnyttig info. Anmäl dig redan idag.

Tisdag 11/9 kl. 18.30 KRYSSNING
Välkommen på en trevlig kväll där våra kryssningsspecialister föreläser om kryssningar. Vi berättar om olika rederier, fartyg, rutter, destinationer samt berättar vad man kan vänta sig av en kryssning. Anmäl dig här!

Tisdag 18/9 kl. 18.30 HURTIGRUTEN
Välkommen på en trevlig kväll där en specialist från Hurtigruten föreläser om deras upplevelseresor i de norska fjordarna och runt Svalbard, Grönland, Island m. m. Anmäl dig här!

Onsdag 3/10 kl. 18.30 USA
Välkommen på en trevlig kväll där våra USA-specialist Christoffer Johansson föreläser om populära resor till USA. Vad ska man tänka på när man skräddarsyr sin resa? Vad får man inte missa? Fokus under kvällen ligger på New York samt Kalifornien och Florida. Anmäl dig här!

Tisdag 16/10 kl. 18.30 GRUPPRESOR
Välkommen på en trevlig kväll där våra egna specialister berättar om våra egna kommande gruppresor i trevligt sällskap. Följ med på en resa till världens alla hörn under en kväll. Anmäl dig här!

Torsdag 15/11 kl. 18.30 KRYSSNING
Välkommen på en trevlig kväll där våra kryssningsspecialister föreläser om kryssningar. Vi berättar om olika rederier, fartyg, rutter, destinationer samt berättar vad man kan vänta sig av en kryssning. Anmäl dig här!

Onsdag 28/11 kl. 18.30 ROLFS FLYG & BUSS
Välkommen på en trevlig kväll tillsammans med Rolfs Flyg & Buss som föreläser om rundresor i samband med lanseringen av deras nya katalog. Kvällen avslutas med frågestund. Anmäl dig här!

Lokal för samtliga tillfällen: Elof Lindälvs gymnasium sal A67, norra ingången

Vi bjuder på enklare förtäring! Anmälan görs på ovan anmälningslänkar eller till butiken, tel. 0300-56 66 12 eller kungsbacka@resia.se. Begränsat antal platser, först till kvarn ...

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.