Upptäck framtidens resebutik

Invigningstävling - vinn tillbaka din resa!

Missa inte vår tävling för att fira att Resia Travel Studio öppnat. När du bokar en resa på Kungsmässan i perioden 9 oktober–5 november 2017 har du chans att vinna tillbaka den (max värde 25.000:-).

Så här går det till: Allt du behöver göra är att lämna en positiv motivering till varför just du ska vinna tillbaka din resa!

Varmt välkommen in till Resia Kungsmässan för mer information!


Tävlingsregler: Tävlingen arrangeras av Resia och gäller nybokningar gjorda i perioden 9 oktober–5 november 2017. För att delta i tävlingen ska du ha delbetalat eller slutbetalat din resa senast 5 november 2017. Maximalt vinstvärde är 25.000:-. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen samt vara bosatt i Sverige. Max ett tävlingsbidrag per order. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas personligen och på resia.se. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas eller säljas vidare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om du av någon anledning måste avboka din vinstresa och avbokningen enligt resevillkoren ger dig rätt att få pengar tillbaka kommer utbetalning att ske i form av ett presentkort från Resia. Tänk på att du kommer att behöva lämna personuppgifter till oss för att kunna ta del av vinsten. Du registrerar dig samtidigt för att få Resias nyhetsbrev med specialerbjudanden samt inbjudningar till events och inspirationskvällar som vi anordnar för våra kunder. All information som samlas in om dig och ditt bidrag hanteras enligt lagen om personuppgifter (PUL).

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.