Fartygsvisning i Köpenhamn

Fartygsvisning i Köpenhamn
NÄR:  Söndag 13/5 kl. 9.30–15.00  BILJETTPRIS:  300:-

Söndag 13 maj har du möjlighet att följa med Resia Malmö till Köpenhamn för att stiga ombord på kryssningsfartyget MSC Preziosa.

Upptäck den härliga världen ombord! Se restaurangerna, barerna, kasinot, poolerna samt spa och relaxavdelningen. Ströva omkring på övre däck och föreställ dig en utsikt över vackra Medelhavet eller Karibien.

Ombord ingår lunch och måltidsdryck. Vi får en rundvisning och presentation av fartyget och ser oss om tillsammans i den fantastiska miljön medan fartyget ligger i hamn. 

Vi reser från Malmö kl. 9.30 med buss till Köpenhamn. Klockan 15.00 lämnar vi fartyget för hemfärd. (Tiderna är preliminära och kan komma att ändras.)

Erbjudande:
Vid bokning av en kryssning med MSC Cruises inom 2 veckor efter visningen erhåller du kostnaden för denna visningsresa i rabatt på din bokning!


För anmälan behöver vi följande uppgifter:
• Passnummer
• När passet utfärdades och när giltighetstiden går ut
• Efternamn och förnamn
• Fullständigt personnummer (10 siffror)
• Nationalitet
• Kontaktuppgifter inkl. e-mail och gärna mobilnummer.

Begränsat antal platser!
Först till kvarn gäller så svara snabbt, dock senast 2/5 2018.

Åldersgräns 18 år. Pass måste medtagas på resan. Anmälan är bindande och avgiften betalas vid anmälan. Ingen återbetalning sker vid förhinder.

 

Kom in i butiken, ring eller e-posta oss för mer information.
Tel:
040-10 11 70
E-post: semesterresor.malmo@resia.se   

 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.