Premiumresa till La Palma 3-10/3 2017

Under en skön semestervecka får du se och uppleva hela den kanariska ön La Palma. Här bjuds du på grönskande och orörd natur, men också vackra vyer över Atlanten. Utflykterna går längs slingriga bergsvägar, med öns grönskande subtropiska växtlighet i blickfånget. Naturen är varierad, med låglänta banan- och papayaodlingar och terrasserade sluttningar där det odlas vin i söder. På högre höjder finns vulkankratrar, djupa raviner och vattenfall. En stor del av ön täcks av väldoftande lagerskogar. Representant från Resia i Motala är med på hela resan.

La Palma, Kanarieöarna 3-10 mars 2017, 1 v fr. 10.650:-/person

I priset ingår: boende i delat dubbelrum (balkong/terrass), buss från Motala och Vadstena till Arlanda t/r, direktflyg t/r inkl. flygmat, transfer, boende på 4-stjärniga Hotel La Palma Princess, all inclusive, utflykt till La Palmas högsta bergstopp – Roque de los Muchachos. Heldag inkl. lunch. Utflykt till öns nordvästra hörn med besök på en romfabrik. Heldag inkl. lunch. Utflykt till huvudstaden Santa Cruz de la Palma med fri tid för shopping. Halvdag. Kvällsarrangemang med stjärnskådning (vid klart väder) samt vinprovning med tapas. Svensktalande reseledare på samtliga inkluderade utflykter och arrangemang. Representant från Resia i Motala är med på hela resan. Mot tillägg: Enkelrum 1.500:–. Avbeställningsskydd 225:–/person och reseförsäkring 255:–/person. Kontakta oss per mejl eller telefon för mer info!

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.