Premiumresa till Mallorca 6-13 maj 2017

Följ med på vår årliga Sörmlandsresa till ljuvliga Mallorca. En kulinariskt inspirerad resa där du får lära dig laga äkta spansk paella och prova flera av öns lokala viner. Portals Nous är ett naturskönt kustsamhälle beläget en dryg mil väster om Palma. Med lokalbussen tar du dig till storstaden Palma på mindre än en halvtimme. I Portals Nous finns flera fina badvikar och en långsträckt sandstrand.

10.995:–/person inkl. moms

Allt detta ingår i priset:
Transfer från Nyköping/Eskilstuna till Arlanda. Flyg tur och retur inkl. flygmat och transfer. Boende på 4-stjärniga Hotel RD Mar de Portals, nyrenoverat vuxenhotell nära stranden inkl. halvpension (frukost samt fem middagar och en lunch). Välkomstmöte med information om veckans utflykter och aktiviteter. Matlagningskurs, där du får lära dig att laga en spansk paella. Utflykt: Till Finca Treurer för olivoljeprovning, efter provningen går färden mot byn Ronda för besök i Monasterio de Nuestra Señora de Cura. Halvdag.

Utflykt: Till vingården Maciá Batle, och sen till lokala marknaden i Sineu. Halvdag. Utflykt till Palma för vinprovning på vinbaren Wineing och därefter tapaslunch på Restaurang La Paloma. Halvdag. Svensktalande guide Reseledarservice samt representant från Resia. Mot tillägg: Enkelrum 2.600:–. Avbeställningsskydd 225:–/person och reseförsäkring 255:–/person. 

Kontakta oss för mer info!
 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.