Gruppresa

Världens vackraste sjöresa

Hurtigruten 13-19 maj 2020

Följ med oss på ett vackert äventyr längs Norges kust och upplev dramatiska berg, charmiga hamnar och en fantastisk natur.

Kirkenes – Bergen, den sydgående rutten, du får uppleva en mängd av de klassiska höjdpunkterna. Resan startar i Kirkenes och du färdas söderut förbi Nordkapp där midnattssolen väcker naturen till liv och fortsätter de dryga 2400 km av unika naturupplevelser längs kuststräckan tills vi når Bergen. Vi kommer under resan att lägga till i 34 hamnar. I de mindre samhällena gör vi endast korta stopp medan vi på de större orterna gör längre uppehåll. Ombord på fartyget råder en lugn atmosfär och våra måltider lagas av färska råvaror från lokala leverantörer längs kusten. I vår resa ingår det mesta såsom flyg, övernattning i Kirkenes med välkomstmiddag, helpension ombord på Hurtigruten, utvalda utflykter och svensktalande färdledare.

Koppla av, njut och följ med oss på världens vackraste sjöresa!

I priset ingår:

• Svensktalande färdledare
• Bussresa från/till Stenungsund och Uddevalla ingår
• Flygresa: Oslo–Kirkenes/Bergen–Oslo inkl. flygskatter och avgifter
• En övernattning, del i dubbelrum på hotell i Kirkenes inklusive frukost
• Välkomstmiddag i Kirkenes (exklusive dryck)
• Kryssning med Hurtigruten Kirkenes–Bergen inklusive fem övernattningar, del i dubbelhytt, med helpension ombord (exkl. dryck)
• Busstransfers i Norge enligt programmet
• Fem frukostbufféer
• Sex lunchbufféer (exkl. dryck)
• Fem middagar (blandat buffé och á la carte )

Pris per person i vald  dubbelhytt/rum

fr. 21.995:-/person dubbelhytt/rum
fr. 29.995:-/person singelrum/singelhytt
 

Anmälan:

Anmälan sker via mail.
Sista bokningsdag är 31 januari 2020.
Antalet platser är begränsat!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92 så bokar vi resan åt dig.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.