Tjejmilen i New York 7-11 juni 2017

Följ med på en skräddarsydd resa till New York och spring tjejmilen. Kicki Johansson från Resia i Stenungsund följer med som reseledare och vi lovar dig härliga dagar fyllda med upplevelser, shopping och sightseeing – självklart med Tjejmilen i fokus.

16.390:–/person inkl. moms

Boende på Skyline hotel ***
Hotellet ligger på 44:e gatan och 10 avenyn.
Alla rum har två dubbelsängar och på hotellet
finns restaurang och inomhuspool.

Flygtider
7 juni Landvetter–New York 09.35–14.55 med byte i Stockholm
11 juni New York–Landvetter 23.30–15.20 den 12 juni med byte i Köpenhamn

Program dag för dag

Onsdag 7 juni
Ankomst till New York där vi möts av vår guide och åker i egen buss direkt till vårt hotell. Efter incheckning, så bekantar vi oss med de närmaste kvarteren och äter middag tillsammans eller på egen hand.

Torsdag 8 juni
Frukost på egen hand, antingen på hotellet eller på någon närliggande coffe shop. Efter frukost går vi till Central Park för en skön morgonjogg och strosar sedan tillbaka till hotellet. Resten av dagen är fri för att på egen hand upptäcka New York! På kvällen äter vi en gemensam middag och upplever New York by night!

Fredag 9 juni
Vi börjar dagen på samma sätt som på torsdagen. Efter morgonjoggen är det dags för en sightseeingtur med svensktalande guide och vi får ett perfekt tillfälle att lära känna New York. Middag på egen hand.

Lördag 10 juni
Den stora löpardagen! Laddade inför dagens uppgift beger vi oss tillsammans till Central Park för att springa eller lunka eller vara hejarklack på Tjejmilen. Vi njuter av folkvimlet och den festliga stämningen. Efter loppet samlas vi vid hotellet för att prata om dagens lopp. Middag på egen hand.

Söndag 11 juni
För den som vill kan det vara skönt att återhämta sig med en lugn och kort morgonjogg. Sedan är dagen fri att göra allt vi inte hunnit eller shoppa allt vi inte har shoppat. Vill man ha sällskap går man med Kicki och upptäcker The Big Apple tillsammans! På kvällen kommer bussen till hotellet och vi beger oss till Newark flygplats.

Måndag 12 juni
Ankomst till Köpenhamn för vidare flygresa till Göteborg med ankomst på eftermiddagen. Mer information och tider kommer närmare in på avresa.

I priset ingår

• Flyg t/r med SAS inkl. ett incheckat bagage
• Flygskatter
• Transfer flygplats–hotell t/r med svensktalande guide vid ankomst
• Del i dubbelrum (separata sängar) på Skyline Hotel 4 nätter
• Bagage och serviceavgifter på hotellet
• Lokala skatter
• En middag 8 juni
• Sightseeingtur 9 juni
• Startplats till Tjejmilen 10 juni

Tillägg:
Enkelrumstillägg 4.980:–
Avbeställningsskydd 595:–/person
Reseförsäkring 295:–/person

Avdrag:
Startplats 595:–/person – för den som vill vara hejarklack

Bokning:
Sista anmälningsdag är 28 februari 2017. Först till kvarn gäller då antal platser är begränsade. Du anmäler dig genom att ringa eller mailar till oss enligt nedan. Gällande priser och valutakurser per dagens datum (USD 8,70-9,20) ligger till grund för vår kalkyl. Vid avvikelser i valutakurs förbehåller sig Resia rätten att justera priset.

Anmälan är bindande och en deposition på 2.500:–/person och ska vara Resia tillhanda inom 5 dagar. Depositionen är inte återbetalningsbar vid avbokning. Övriga villkor och regler skickas i samband med anmälan. Priset och resans genomförande baserar sig på min. 25 personer. Vid lägre antal förbehåller Resia sig rätten att ställa in resan senast 1 mars 2017.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.