Aktuell information ang. Coronaviruset

Aktuell information ang. Coronaviruset

Resia i Stockholm - din lokala resebyrå

Just nu är det många som kontaktar oss med anledning av rådande situation och våra svarstider på telefon och mail är därför längre än normalt. Om du har en resa inbokad med avresa inom de närmaste dagarna kommer vi att kontakta dig. Vi kontaktar våra kunder i tur och ordning baserat på avresedatum. Ligger din avresa längre fram i tiden än 7 dagar så ber vi dig avvakta.

Med anledning av den rådande situationen har vi även längre ledtider för återbetalningar, vilka just nu kan uppgå till 6-8 veckor, eller i vissa fall ännu längre.

Aktuell information med anledning av det nya Coronaviruset finner du här:
Läs mer

Låt Resia i Stockholm inspirera och hjälpa dig att hitta guldkornen när du ska ut och resa. Vi bokar alla slags resor och har hundratals resepartners världen över. Hittar resan som passar din budget och önskemål vid just detta tillfälle om det är en sista minuten, den stora familjeresan, drömsafarin, kryssningen eller vilken typ av resan det än är. Välkommen in till din lokala resebyrå på Sveavägen 16 där våra reseexperter står till ditt förfogande eller om du vill ringa eller mejla går det förstås också bra. Vill du boka en personlig tid med en resesäljare så vi kan sitta ner och planera din drömresa i lugn och ro är du välkommen att kontakta oss. 

Vi är en kontantfri butik! Vi accepterar betalning med betal- och kreditkort, presentkort eller faktura via Klarna.

Vi hjälper dig gärna att sy ihop din semesterresa så att den passar just dig. Ju mer vi vet om dina önskemål desto större möjlighet har vi att ta fram ett bra reseförslag.

Skicka en förfrågan

Låt oss kontakta dig

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

Besök oss

Sveavägen 16

Postadress

Sveavägen 16 , 111 57 Stockholm

Delbetala med Klarna

Res tryggt med Resia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 9-18, lör-sön 10-18 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.