Resia i Sundsvall, Birsta - din lokala resebyrå

Resia i Birsta, Sundsvall - hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar. Om du inte har möjlighet att besöka din lokala resebyrå i Birsta, så finns vi också tillgängliga per telefon eller e-post. För dig som vill boka din resa i lugn och ro erbjuder vi tidsbokning med resespecialist på Esplanaden 11 i centrala Sundsvall. Boka tid på tel. 060-52 52 70 eller via butiken i Birsta City.

Utöver dina semesterresor hjälper vi dig gärna med affärsresor ring 060-52 52 73, eller konferenser ring 060-52 53 00. 

Vi är en kontantfri butik! Vi accepterar betalning med betal- och kreditkort, presentkort eller faktura via Klarna.

Vi hjälper dig gärna att sy ihop din semesterresa så att den passar just dig. Ju mer vi vet om dina önskemål desto större möjlighet har vi att ta fram ett bra reseförslag.

Skicka en förfrågan

Låt oss kontakta dig

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

Besök oss

Gesällvägen 1 (vid IKEA)

Postadress

Gesällvägen 1 , 857 53 Sundsvall Birsta

Erbjudanden

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.