Gruppresa Hurtigruten 29/9-5/10 2017

Följ med Resia Uddevalla på en gruppresa med Hurtigruten där det mesta ingår. Kliv bara på bussen i Uddevalla – alla transporter och övernattningar bokade och klara. Enkelt, tryggt och bekvämt.

Vi startar resan härifrån Uddevalla på fredag f.m. 29 sep 2017. Vi tar oss med buss från Uddevalla till Oslos flygplats Gardemoen. Där möter vår färdledare upp oss som sedan kommer vara med oss under hela resan. Vi flyger sedan till Bergen dit vi ankommer på eftermiddagen.

Där har vi transfer till båten som sedan avgår kl. 20:00 Vi kliver där ombord på M/S Nordkapp för en fantastisk resa mot Kirkenes. MS Nordkapp är ett fartyg som renoverades 2016 och som även är ett s.k. explorerfartyg. De erbjuder spännande utflykter, har föreläsningar ombord samt ett eget expeditionsteam. Efter 7 dagar ombord på båten fyllda med nya intryck och naturupplevelser ankommer vi Kirkenes den 5 okt. Där väntar transport för färd mot flygplatsen i Kirkenes. Flyg Kirkenes-Oslo och därefter buss tillbaka mot Uddevalla.

Erbjudande

Uddevalla-Hurtigruten t/r 7 dagar fr. 18.995:-

Priset är angivet per person och avser ospecifierad insides dubbelhytt inkl. helpension.
Insideshytt: (kategori I/J) 18.995:–/person
Utsideshytt: (kategori O/N) 19.895:–/person (kategori U/P) 22.895:–/person

I priset ingår: 

Helpension ombord på fartyget (ej dryck), lokala skatter och hamnavgifter. Buss från/till Uddevalla-Oslo Gardemoen. Transfer i Bergen från flygplats till fartyg, transfer i Kirkenes från fartyg till flygplats. Flygresa Oslo-Bergen, Kirkenes-Oslo. Färdledare under hela resan. Kontakta oss på Resia Uddevalla för mer information kring resan. För att vi ska kunna genomföra resan krävs ett minimum antal av 20 deltagare. Eventuella utflykter samt dryck ombord tillkommer.

Ring för mer information!

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.