Gruppresa Hurtigruten 23-29 maj 2018

Följ med Resia Uddevalla på en gruppresa med Hurtigruten där det mesta ingår. Kliv bara på bussen i Uddevalla. Alla transporter och övernattningar är bokade och klara. Enkelt, tryggt och bekvämt. 

Vi startar resan härifrån Uddevalla på onsdag 23 maj 2018. 

Vi tar oss med buss från Uddevalla till Oslos flygplats Gardemoen. Där möter vår färdledare upp som sedan kommer vara med oss under hela resan. Vi flyger sedan till Kirkenes som vi ankommer till på kvällen. Där har vi transfer till vårt hotell. Vi inleder vår ankomst med en trevlig middag på hotellet. Efter en natts sömn kliver vi den 24 maj ombord på M/S Nordkapp för en fantastisk resa mot Bergen. 

Efter 6 dagar ombord på båten fyllda med nya intryck och naturupplevelser ankommer vi Bergen den 29 maj. Där väntar transport för färd mot flygplatsen i Bergen. Flyg Bergen-Oslo och därefter buss tillbaka till Uddevalla. 

Erbjudande

Uddevalla-Hurtigruten t/r 7 dagar fr. 21.995:-

Priset är angivet per person och avser ospecifierad insides dubbelhytt inkl. helpension.

Insideshytt (USPI) 21.995:–
Utsideshytt, skymd sikt (USPL) 23.995:– 
Utsides (USPO) 24.995:–
Utsides (USPB) 29.595:–

I priset ingår: 

  • Helpension ombord på fartyget (ej dryck) 
  • Lokala skatter och hamnavgifter
  • Buss från/till Uddevalla–Oslo Gardemoen. 
  • Alla transfers
  • Flygresa Oslo–Kirkenes, Bergen–Oslo 
  • Hotell i Kirkenes inkl. middag första kvällen samt frukost 
  • Färdledare under hela resan

Kontakta oss på Resia Uddevalla för mer information kring resan. För att vi ska kunna genomföra resan krävs ett minimum antal av 20 deltagare. Dryck samt eventuella utflykter tillkommer.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.