Gruppresa

Vårens Må bra-resa går till Spanien

Följ med Resia till Almuñécar, en fantastiskt mysig ort med gemytliga promenadgator, härliga tapasrestauranger, nära till stranden och underbar temperatur året om. Endast 1 timme till Malaga stad med massor att uppleva. Här är Spanien spanskt precis som det skall vara. Här trivs alla! På programmet står bl.a. vattengympa och power walk. Välkommen!

Hotellet

Vi bor på Hotel Suites Albayzin Del Mar som ligger inbäddat bland  Isla de Ocios sevärda och arab-andalusiska trädgårdar. Här bor man i sviter med exklusiva möblemang och tjusig dekor, hotellet är 4-stjärnigt. Sviterna har två sovrum, ett rymligt vardagsrum och terrass. Hotellet har fitness center, pool med poolbar, solterrass med panoramautsikt trädgårdsrestaurang, pianobar. Mycket omtyckt och annorlunda anläggning!

Erbjudande

Almuñécar 10–13 maj

fr. 8.500:–/person med del i dubbelrum
I priset ingår program, transporter enligt detta, måltider (2 middagar & 3 luncher  inkl. dryck), svensktalande guide, träning varje dag (power walk och vattengymnastik), goodie bag och träningströja. Eva från Resia är med som färdledare under hela resan. Begränsat antal platser. Boka senast 20/3.
Enkelrumstillägg: 1.500:-
Deltagare: Ca 20 personer.
Betalningsinfo: Inbetalningskort skickas från Resia. Anmälningsavgiften 1000 sek/person betalas inom
7 dagar från bokning. Slutbetalning senast 10 april.

Anmälan: Sist anmälnings dag 20 mars.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.