Hurtigruten
Hurtigruten

Res med Jenny från Resia på världens vackraste sjöresa

Norges långa kust är unik för Europa och bjuder på imponerande naturscenerier där fjordarnas sidor höjer sig som höga, nästan lodräta väggar, ofta prydda med skummande vattenfall. Under vår sydgående resa genomför vi gemensamma utflykter till den magiska midnattskonserten i Tromsø Ishavskatedral samt lär känna Trondheim och ser nationalhelgedomen Nidarosdomen. Ombord på MS Nordnorge råder en lugn atmosfär och våra måltider kommer från färska råvaror från lokala leverantörer längs kusten. 

Kirkenes–Bergen 7 dagar, 15-21 augusti fr. 19.850:–/person 

I priset ingår flygresa Arlanda–Kirkenes och Bergen–Arlanda, en övernattning i dubbelrum på Scandic Hotell Kirkenes, kryssning med Hurtigruten Kirkenes–Bergen inkl. fem övernattningar i del i dubbel insideshytt, busstransfers i Norge enligt programmet, två utvalda utflykter, helpension

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.