Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Mexikospecialister

Mexikospecialister

Härliga dagar på paradisstränder, spännande matupplevelser och utflykter till mayaruiner. Välkommen att ta kontakt med våra Mexikospecialister inför din nästa drömresa!

Våra resespecialister har stor kunskap om Mexiko, de kan ge tips och råd inför din resa samt hjälpa dig med din bokning.

Boka charter till Mexiko

VÅRA RESESPECIALISTER GER DIG:

En skräddarsydd resa 

Spetskompetens om resmålet

Tips till de bästa guldkornen

Prisvärda reselösningar med det lilla extra

"Isla Mujeres – ett paradis i paradiset"

Namn: Amalia Apaza
Arbetar: Resia i Göteborg

Varför ska man resa till Mexiko?
- Det är ett fantastiskt semesterresmål. Mexikos charm är definitivt mångfalden och den rika variationen av smaker, upplevelser och vyer. Att resa in i landet är som att kliva in i en levande bok.

- Mexiko är perfekt för dig som vill kombinera sol och bad med kultur, historia och fantastisk mat.
Här badar du vid stränder i världsklass, snorklar vid jordens andra största barriärrev, äter tacos i majsbröd och lyssnar på härlig musik som gör att fötterna inte kan var still. Det bästa av allt är att avsluta dagen med att koppla av med en Tequila eller Margarita i handen. Helt perfekt.

Vilken är din favoritplats?
- Jag älskar hela Mexiko. Tycker varje liten by har mycket att erbjuda men min favoritpärla finns på östkusten: Isla Mujeres – Kvinnornas ö. Denna lilla ö är ett paradis i paradiset. Här finns allt man kan begära av en klassisk karibisk ö. Turkosblått vatten, kritvita sandstränder och lagom med barer, restauranger och uteliv.

- Det jag älskar mest är atmosfären och miljön – den är fortfarande genuin. Dessutom ligger storstaden Cancún endast 20 minuters båtresa bort och där hittar du allt som behövs för en perfekt kombinationsresa.

Tre pärlor man inte får missa?
- Ett besök vid Rio Secreto, den hemliga floden, är ett måste. En häftig vandring i underjordisk droppstensgrotta där du får beskåda en helt magiskt värld. Det är något du kommer att minnas hela livet.

- En dagsutflykt till världens andra största barriärrev. Det tar endast en trekvart med båt från Playa del Carmen till ön Cozumel. Här kan du dyka eller snorkla och se mängder av vackra och färgglada fiskar. Det är som att simma i ett gigantiskt akvarium.

- Sist men inte minst ett besök till Chichén Itza, som är ett av världens sju nya underverk. Detta är en av de bäst bevarade mayastäderna och är mest känd för pyramiden El Castillo. Mayafolket har en fascinerande historia och hade stora kunskaper i bland annat astronomi och matematik. Det är en fantastisk upplevelse.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.