Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Nya Zeeland-specialister

Besök magiska Nya Zeeland, och besök nordön där Sagan om ringen-filmerna spelades in, se delfiner, vattenfall och ett enastående landskap längs fjorden, Milford Sound, eller njut av avkoppling på paradisstranden vid Cathedral Cove.

Våra resespecialister har stor kunskap om Nya Zeeland, de ger dig heta tips och råd inför din drömresa, samt hjälper dig med bokningen.

Boka flyg + hotell till Nya Zeeland

VÅRA RESESPECIALISTER GER DIG:

En skräddarsydd resa 

Spetskompetens om resmålet

Tips till de bästa guldkornen

Prisvärda reselösningar med det lilla extra

Gammal byggnad Landsbygd i Nya Zeeland Stad i Nya Zeeland

"Se de enorma djuren glida förbi båten"

Namn: Sanna Riml
Arbetar: Resia i Uppsala

Nya Zeeland – varför är det så speciellt?
- Den vackra naturen, framför allt bergen och fjordarna. Nya Zeeland erbjuder något för de flesta. Stränder, glaciärer, charmiga byar, bra restauranger, vingårdar, trevliga människor och spännande kultur.

Hur upplever man Nya Zeeland bäst?
- Med egen bil eller husbil, det ger en otrolig frihetskänsla. Nya Zeeland är ett väldigt lätt land att resa runt i på egen hand. Tänk dock på att det är vänstertrafik. Jag skulle rekommendera minst en månad om man vill hinna uppleva både Nord- och Sydön. Fundera på vad du är intresserad av och begränsa dig. Passa istället på att stanna någon extra dag på varje ställe och koppla av. 

Pärlor man inte får missa?
- Nummer ett för mig på Nya Zeeland är Milford Sounds på Sydön. Så otroligt vackert med fjordlandskapet, de höga bergen, vattenfallen och möjligheten till att få se delfiner och sälar. Här vill jag rekommendera en kryssning med övernattning ombord, kan bli höjdpunkten på din resa.

- Jag vill också tipsa om den pittoreska och mysiga orten Russell på Nordön vid Bay of Islands. Här kan du äta en romantisk och suveränt god middag på The Gabels Restaurant.
 
- Något annat jag vill tipsa om är att cykla i det kända vindistriktet Marlborough. Här kan du stanna och prova viner på gårdarna, eventuella shoppingfynd transporterar du sen enkelt på pakethållaren som är specialbyggd för detta ändamål.

- Valsafari i charmiga byn Kaikoura tycker jag inte heller du ska missa. Det är en otroligt mäktig känsla att få se dessa enorma djur glida förbi båten. För dig som lätt blir sjösjuk finns också möjlighet att beskåda djuren från ovan i ett litet propellerplan, också en fantastik upplevelse.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.