Resias tävlingar 2018

Nedan presenterar vi vinnarna i våra senaste tävlingar under 2018

Vinnare i Resias tävling Gissa resväskans vikt på Seniormässan i Göteborg 27-29 mars. 
Grattis till Eva Scheikl i Göteborg. Hon vann en kabinväska, specialdesignad av Peter Apelgren. Väskan vägde 8.100 gram och på frågan "Hur många är byarna i Cinque Terre?" är svaret 5. 

Vinnare i Resias tävling på Facebook januari 2018 
- svenskarnas Bucket list 2018

Grattis till Jenny-Anne Johansson som vinner ett presentkort hos Resia på 3.000 kronor som ett bidrag till hennes drömresa. 

Vinnare i Resias julkalender 2017
Grattis till våra vinnare i julkalendern 2017. 
1:a pris: Hanna Nilsson – Två flygbiljetter tur och retur till valfri destination i hela världen som flygbolaget KLM flyger till (värde cirka 30 000 kronor). Presentkort på 4 000 kronor på boende med Sunhotels.

2:a pris: Maria Lemon –Två flygbiljetter tur och retur till Berlin med avresa från Stockholm med flygbolaget Norwegian. Presentkort på 3 000 kronor från Resia.

3:e pris: Magnus Pedersen – Två flygbiljetter tur och retur till Istanbul med flygbolaget Turkish Airlines.

4:e pris: Margaretha Göransson – Presentkort på 5 000 kronor på en kryssning med kryssningsarrangören Royal Caribbean Cruise Line.

5: e pris: Helena Axelsson – Presentkort på 1 000 kronor på en upplevelse med Box Office.

6 – 8:e pris: Håkan Kjellin, Dorina Marcian, Josephine Oxelheim – Ett lyxigt familjekit med solskyddsprodukter från EVY som är värda 900 kronor per paket.

 

Nedan presenterar vi vinnarna i våra senaste tävlingar under 2017

Vinnare av kabinväska
Grattis till Stig Eriksson i Sköndal, Kjell Petersson i Saltsjö-Boo och Eva Kattilavaara i Visby som vann varsin kabinväska på Seniormässan på Stockholmsmässan i Älvsjö! Väskan vägde 9259 gram och vi fick in 1590 tävlingssvar. 

Vinnare av kabinväska + flygbiljetter t/r till München + presentkort hos Resia värde 3.000:-
Grattis till Anders Wedin som vann vår tävling som vi hade tillsammans med Lufthansa. På fråga 1 "Vilka ingår i Lufthansa Group" är rätt svar Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian och Swiss.  På fråga 2 "När var oktoberfesten i München i år" var rätt svar 16 september - 3 oktober. 

Vinnare av resa till London och Olympia Horse Show från Equi Tours
Grattis till Ebba Häggström som prickade in vikten på resväskan och var närmast rätt svar på utslagsfrågan i vår tävling under Falsterbo Horse Show 2017 och som därmed vann resan till ett värde av 6.950:-.
Väskan vägde 7,3 kg och vi fick in 783 tävlingssvar.

Vinnare av presentkort från Royal Caribbean
Många ville vara med och tävla om RCCL:s presentkort på 10.000:-.  Vinnare i tävlingen blev Johannes J Forssell som skrev följande rader om vad som lockar mest med kryssning:
”Det som lockar mig mest är att jag haft en vision framför mig i flera år nu. Visionen är att jag friar till min älskade sedan sexton år tillbaka, min bästa vän och mamman till mina barn. Vi står på hyttbalkongen på ett lyxigt kryssningsfartyg i Karibien medan barnen sussar sött inne i hytten. Jag har sparat i flera år för att vi ska kunna åka iväg, men det har inte varit rätt tidpunkt: först kom barn 1, sedan vattenläckan, sedan barn 2 och därefter nödvändig takrenovering. Men NU är det rätt tid och visst – det saknas lite mer än 10000:-, men med de 10000:- är jag snart där och kan ge mitt hjärta hennes livs överraskning!”

Vinnarna av presentkort från Ving
Tack för alla bidrag i Ving-tävlingen där utvalda kunder fick chansen att tävla om presentkort.
Tävlingen gick ut på att tipsa om ett smultronställe och motivera varför du vill spendera sommaren där, samt att du skulle ha koll på när Resia grundades.

Vilket år grundades Resia? Rätt svar 1974.

Våra tre lyckliga vinnare:
Kerstin Andersson – Presentkort värde 2000:-
Lars Nordh – Presentkort värde 1000:-
Anna Pringle – Presentkort värde 500:-

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.