Resias tävlingar 2017

Nedan presenterar vi vinnarna i våra senaste tävlingar.

Vinnare av resa till London och Olympia Horse Show från Equi Tours
Grattis till Ebba Häggström som prickade in vikten på resväskan och var närmast rätt svar på utslagsfrågan i vår tävling under Falsterbo Horse Show 2017 och som därmed vann resan till ett värde av 6.950:-.
Väskan vägde 7,3 kg och vi fick in 783 tävlingssvar.

Vinnare av presentkort från Royal Caribbean
Många ville vara med och tävla om RCCL:s presentkort på 10.000:-.  Vinnare i tävlingen blev Johannes J Forssell som skrev följande rader om vad som lockar mest med kryssning:
”Det som lockar mig mest är att jag haft en vision framför mig i flera år nu. Visionen är att jag friar till min älskade sedan sexton år tillbaka, min bästa vän och mamman till mina barn. Vi står på hyttbalkongen på ett lyxigt kryssningsfartyg i Karibien medan barnen sussar sött inne i hytten. Jag har sparat i flera år för att vi ska kunna åka iväg, men det har inte varit rätt tidpunkt: först kom barn 1, sedan vattenläckan, sedan barn 2 och därefter nödvändig takrenovering. Men NU är det rätt tid och visst – det saknas lite mer än 10000:-, men med de 10000:- är jag snart där och kan ge mitt hjärta hennes livs överraskning!”

Vinnarna av presentkort från Ving
Tack för alla bidrag i Ving-tävlingen där utvalda kunder fick chansen att tävla om presentkort.
Tävlingen gick ut på att tipsa om ett smultronställe och motivera varför du vill spendera sommaren där, samt att du skulle ha koll på när Resia grundades.

Vilket år grundades Resia? Rätt svar 1974.

Våra tre lyckliga vinnare:
Kerstin Andersson – Presentkort värde 2000:-
Lars Nordh – Presentkort värde 1000:-
Anna Pringle – Presentkort värde 500:-

Vinnare av presentkort Kista Galleria
Grattis till Victor Karlsson som gissade rätt städer på kortast tid i vår tävling på Kista Galleria. Priset på ett  presentkort på 3.000:- gick till Victor!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.