Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Upptäck en bättre resa!

Resia stories

Vi älskar att resa. Precis som du. Längtan efter något annat. Gator som väcker nyfikenhet, solvarm sand mellan tårna eller en lång äventyrlig vandring. Tid tillsammans, inspirerande utställningar och skyltfönster, eller spännande mat med nya vänner.

Ibland vill vi fortsätta att upptäcka, ibland vara stilla. Ibland längtar vi efter det ena, ibland efter det andra. Vad du än längtar efter just nu kan vi hjälpa dig att ta dig dit. På just din unika resa. Inga resor är för långa, för enkla eller för jobbiga för oss.

Här hittar du alla våra Resia stories samlade.
Välkommen in och vidare ut!

 

Vår stora resa

Ska du fira något stort? Eller planerar du en resa till ett resmål som du länge drömt om? Det finns många olika sorters resor som man kan göra när man vill fira ett jubileum eller en annan höjdpunkt i livet. Allt ifrån att bo på en vingård med hela familjen i Toscana till bröllopsresan med den stora kärleken på en karibisk ö.  

Här delar vi med oss av fem artiklar fyllda med tips och inspiration på vart du kan resa när du ska fira! 

Läs mer här

Hållbar semester

Vill du resa mer hållbart? Fortsätta utforska olika delar av världen och göra det med gott samvete? I detta nummer av Resia Stories vi vill inspirera dig att utöka dina resvägar genom att dela med oss av texter som kan väcka längtan efter en ny sorts resa. En resa där det verkliga målet är resan i sig.

Vi vill dela med oss av berättelser fyllda med tips och inspiration för hur du kan resa mer hållbart!

Läs mer här

Min story

Visst minns vi alla en oförglömlig resa - en resa vi vill dela med oss av till andra och som vi försöker återskapa i tankar och med ord. Här delar vi med oss av våra minnen från resor där vi har upplevt flera platser under ett och samma äventyr.

Vi har färdats med tåg, till fots och på solstänkta båtdäck. Imponerats av hisnande vyer, överraskats av nya smaker och legat utsträckta på parasollklädda stränder.  Med våra berättelser vill vi fortsätta inspirera dig till att upptäcka världen. Tillsammans kan vi skapa din nästa story.

Läs mer här

Mini break!

Gillar du att uppleva livet i koncentrerad form? Att resa bort i tre - fyra-fem dagar för att uppleva något annat än hemma och vardag. En kompisresa, långweekend eller en minisemester mitt i veckan. Dagar där du lever i nuet och varje stund är värd att ta vara på.

Mini break är en av årets hetaste restrender konstaterar vi i vår rapport Resiabarometern som kartlägger svenskarnas resvanor.

Läs mer här

Svenskarnas Bucket list 2018

Vart går din drömresa? Till en palmbeströdd strand på Maldiverna, de glittrande norska fjordarna, eller kanske till en glamourös strandpromenad på Franska rivieran?

I vår trendrapport Resiabarometern presenterar vi svenskarnas Bucket list 2018. Läs och låt dig inspireras, kanske vill du även uppfylla en önskan om att se eller uppleva något nytt? Hos oss är ingen resdröm för svår att förverkliga.
Välkommen in. Och vidare ut!

Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.