Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Upptäck en bättre resa!

Mini break - låt de små stunderna bli stora

Gillar du att uppleva livet i koncentrerad form? Att resa bort i tre - fyra-fem dagar för att uppleva något annat än hemma och vardag. En långweekend eller kanske en minisemester mitt i veckan. Dagar där du lever i nuet och varje stund är värd att ta vara på.
Mini break är en av årets hetaste restrender konstaterar vi i vår rapport Resiabarometern som kartlägger svenskarnas resvanor.

Här nedan hittar du 9 sköna resmål, perfekta för ett mini break!
Har du frågor eller vill ha hjälp med din bokning? Vi ger dig gärna ett kostnadsfritt reseförslag! 

Skicka in en reseförfrågan

 

Kyssar på Italienska i ett vindlande Rom

Kärleksrelationen till det italienska köket tar aldrig slut, den djupnar och den
mognar. Hemlagad pasta, mustig tomatsås, smakrik olivolja. Italienarna själva är
stolta över sin matkultur, över de subtila nyanserna mellan olika regioner beroende
på vad jorden ger och hur man tar tillvara på skörden. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Ibiza - överraskningarnas ö

Sällan bär en så liten ö ett så stort rykte som medelhavsön Ibiza gör. Ett eget mikrokosmos av laguner, pinjeskogar, vita hus, matupplevelser och vackra människor.

Få ett kostnadsfritt förslag

Portugisisk gästvänlighet

Ett litet glas bordsvin, nygrillad färsk fisk utan krusiduller och en spontan fadosång. Lissabon är inte en välpolerad stad, istället är atmosfären tillåtande. Det enkla livet på gatorna, som vindlar upp och ner för backarna. Husfasader blekta av sol och slipade av Atlantens sälta. Staden viskar släpp ut håret och låt vinden blåsa.

Få ett kostnadsfritt förslag

New York - cocktails och bruncher

Med trimmat skägg och ett förkläde av läder gör bartendern en liten uppvisning av att blanda till en Old Fashioned. Kastar upp det tjockbottnade glaset i luften och låter eldsflamman ta sig när han tänder på apelsinskalet. En cocktail på en bar på Manhattan kan vara en episk upplevelse. Och vad kan vara bättre än att dagen därpå ge sig hän åt färskpressade juicer, tusen variationer på omeletter och överdådiga dessertmenyer. New York är verkligen brunchernas stad. 

Få ett kostnadsfritt förslag

Avantgarde och art noveau i Antwerpen

Antwerpen är en liten belgisk stad, en doldis och en kändis på en och samma gång. Här finns allt från mode och arkitektur till menyer för läckergommar.  
 

Få ett kostnadsfritt förslag

Valencia istället för Barcelona

Omåttligt populära Barcelona har fått problem, lokalborna tycker att det är för mycket turister och de demonstrerar i protest. Upplev istället något annat. Som staden Valencia. Valencia ligger söder om Barcelona, också en stad vid havet med en gammal stadsdel, god mat och kultur, dessutom med moderna kvarter som minst sagt överraskar...

Få ett kostnadsfritt förslag

En annan värld i Paris

För 150 år sedan var gränsplatsen mellan staden och landsbygden tillhåll för Paris fattiga, som sålde sådant de hittat i skräphögarna. Marknaden i Clignancourt, Marché aux Puces, har idag flera tusen försäljare som saluför sina varor. Antika byster, udda kuriosa som stora fontäner och spiraltrappor, vintageplagg, moderna rariteter… eller får det lov att vara en hiss i artdeco-stil? Maten här har influenser från Nordafrika. Här hittar du en annan sida av Paris, långt bort från selfiepinnar och turistbussar.

Få ett kostnadsfritt förslag

Metropolen på stranden, Tel Aviv

Stranden är över en mil lång och består egentligen av flera stränder av olika karaktär. Stranden som är omtyckt bland surfare, stranden där många musiker spelar, eller stranden som är mest populär för en drink i solnedgången. Livet händer på stranden i den israeliska kuststaden Tel Aviv, som också är en storstad - omtalad för sin dynamik och puls. 

Få ett kostnadsfritt förslag

Konstrunda i Basel

Schweiz tredje största stad är småstaden Basel, som ligger precis vid gränsen till Frankrike och Tyskland. Pittoreska fasader, kulturhistoria från renässansen, och ovanför floden Rhen, som flyter genom staden, utsikt bortöver det skogsklädda berget Schwarzwald. Internationellt är Basel främst förknippad med sina konstmuseer, Kunstmuseum Basel har en av världens viktigaste samlingar, och den årliga konstmässan Art Basel. 

Få ett kostnadsfritt förslag

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.