Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Hitta din drömresa!

Svenskarnas Bucket list 2018

Vart går din drömresa? Till en palmbeströdd strand på Maldiverna, de glittrande norska fjordarna, eller kanske till en glamourös strandpromenad på Franska rivieran?
I vår trendrapport Resiabarometern presenterar vi svenskarnas Bucket list 2018. Kanske vill du även uppfylla en önskan om att se eller uppleva något nytt? Hos oss är ingen resdröm för svår att förverkliga.
Välkommen in. Och vidare ut!

Nedan presenterar vi prisvärda resor till våra främsta drömresmål.
Har du frågor eller vill ha hjälp med din bokning? Vi ger dig gärna ett kostnadsfritt reseförslag! 

Skicka in en reseförfrågan

 

1. Lyxboende på Maldiverna

Palmträdens skuggande blad rasslar till när mogna kokosnötter faller mjukt ner på sandkornsbädden. Det turkosblå vattnet är precis så magiskt som du sett på bilderna från Maldiverna. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

2. Vingård i Toscana

Låt oss ta dig till en vingård i Toscana bland böljande gröna kullar. Avnjut regionens stoltheter som pecorino, oliver och prosciutto ihop med ett glas mogna druvor. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

3. Norska fjordars magi

Fyll lungorna med den friska luften när det hisnande vackra landskapet breder ut sig framför dig. Låt dig svepas med bland blanka klippor i norska fjordars magi. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

 

4. Köra Route 66 och Highway 1

Plöj igenom det karga landskapet på den spikraka vägen när du kör på Route 66. Njut av den vackra kusten med mjuka sandstränder och dramatiska klippor längs Highway 1. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

5. Körsbärsblomning i Japan

Föreställ dig alla nyanser av rosa du känner till. Lägg sedan till otaligt många fler. Upplev Sakura-sensationen på plats när det är körsbärsblomning i Japan.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

6. Snorkla på Barriärrevet

Inget annat ovanför vattenytan existerar när du rör din tyngdlösa kropp mot korallerna. Du träder in i en ny värld när du snorklar på Barriärrevet.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

7. Isbjörnssafari på Svalbard

Upplev naturens mästerverk i en avskalad och ödslig skärgård strax söder om Nordpolen. Se norrskenet dansa över himlen när du är på Isbjörnssafari på Svalbard. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

8. Uppleva Franska rivieran

Den franska kustens stjärna bjuder på filmisk atmosfär, glamourösa strandpromenader och labyrintiska gator och  torg. Det är mångas dröm att uppleva den Franska rivierans förtrollning.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

9. Helikoptertur över New York

Du lyfts sakta upp från marken samtidigt som du nyfiket lutar dig framåt i färdriktningen. Du ser det stora äpplet med andra ögon när du tar en helikoptertur över New York. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

10. Yoga på Bali

Finn sinnesro och harmoni med yoga på Bali. Platsen där djupt rotade seder och ritualer lever i perfekt symbios med storslagna stränder och nattliv. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.