Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Upptäck världen ur ett nytt perspektiv

Vår stora resa

Ska du fira något stort? Eller planerar du en resa till ett resmål som du länge drömt om? Det finns många olika sorters resor som man kan göra när man vill fira ett jubileum eller en annan höjdpunkt i livet. Allt ifrån att bo på en vingård med hela familjen i Toscana till bröllopsresan med den stora kärleken på en karibisk ö.  

Det har också blivit mer populärt än någonsin att resa på egen hand - "din stora resa". En resa då man faktiskt får möjlighet att utgå från sig själv och upptäcka världen ur ett nytt perspektiv.

Nedan delar vi med oss av fem artiklar fyllda med tips och inspiration på vart du kan resa när du ska fira! Har du frågor eller vill ha hjälp med din bokning? Vi ger dig gärna ett kostnadsfritt reseförslag!


Få ett kostnadsfritt reseförslag

Generationsresor

Bröllopsresor

Fira tillsammans

Glas som klirrar, kvällen är varm och små lyktor sprider ett gyllene ljussken. Vart man än tittar är gästerna glada och det småpratas. En bit bort ljuder musik och några börjar spontant att dansa. Stunden är lycklig, ett fångat ögonblick som vi minns.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Min stora resa

En resa utan sällskap behöver inte innebära en expedition på liv eller död, de flesta ensamresorna är inte alls av detta slag. Men visst kan dessa resor ändå väcka frågor kring livets villkor. Vara livet i sin allra mest förtätade form, ge oss perspektiv och självkännedom.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

En resa till Sri Lanka, Ceylon

Av Agnes Maltesdotter

Fjärde gången jag är här och känslan är densamma som att komma hem. Tillbaka i en puls som påminner om en bättre version av Indien. Jag är på väg mot den sydligaste delen av landet, Weligama står som centrum och runt om finns så mycket fint att se. Här har surf- och yoga-eran verkligen tagit fart utan att det känns turistigt på det sätt som det gör ju närmare huvudstaden Colombo man kommer. En vanlig dag susar jag emellan yoga-studios, surf-bryt och härliga kaféer.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Bild tagen av Agnes Maltesdotter

Mallorca, maten och magin

Av Maja Klinga

Vad är det som gör att miljontals turister år efter år reser till Mallorca? Kanske är det bergen, stränderna eller vyerna. Kanske är det storstadspulsen, kulturen och den fantastiska maten. Förmodligen är det blandningen av alltihop.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Bild tagen av Maja Klinga

När ska man resa vart? Med solen i sikte!

Att veta när man ska åka var och vilket resmål som passar för just den perioden man ska resa kan ta tid att ta reda på. Vi guidar dig rätt!

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Palermo på Sicilien

När storstäder som Paris, Rom eller Barcelona känns för dyra eller för mycket, erbjuder Europa mängder av städer i de mindre formaten.  En stad i ett mindre format som är värd ett besök är Palermo på ön Sicilien, Italien.

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Aruba - den karibiska drömmen

Av Lina Barryd

Vi är ganska vana resenärer. Från Nordkoreas gräns till Sydafrikas gröna kullar, snöfall i Tokyo och roadtrip i Amerika. Inför nästan varje resa så säger vi: hit borde vi verkligen åka igen! Men det är få ställen som man faktiskt återvänder till. Dock är jag övertygad om att vi faktiskt kommer tillbaka till Aruba. Med sitt klimat, det fantastiska turkosa havet och den rakt igenom vänliga lokalbefolkningen så förstår man varför Aruba har förtjänat sin slogan. Det är verkligen One Happy Island. 

Få ett kostnadsfritt reseförslag

Läs hela artikeln här

Bild tagen av Barribo Travels

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.