Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Australien

Är du sugen på att resa till Australien? Här hittar du tips och inspiration inför din resa!

För många är det en dröm att åka ”down under”. Australien är visserligen jordens minsta kontinent men rymmer det mesta som behövs för ett perfekt reseäventyr. Här finns allt från vackra stränder, öken och regnskogar till häftiga storstäder. Kort sagt, oavsett om du är ute efter bra surfing, dykning eller snorkling, vinprovning, hisnande naturupplevelser eller bara ett skönt shopping- och nöjesbrus i trevliga städer – så hittar du det i Australien. 

Ge dig ut på en roadtrip längs landets sydkust på Great Ocean Road. Vägsträckan är känd för sina fantastiska vyer med ett naturskönt landskap, ett rikt djurliv och de magiska klippformationerna De 12 apostlarna. Surfbitna kan också se fram emot ett besök i mysiga Torquay som ligger i ena änden av Great Ocean Road. Staden lockar med skönt strandhäng och ett fint surfmuseum.

Djur i det vilda på Kangaroo Island

Stora barriärrevet är ett annat måste med sitt imponerande korallrev och unika ekosystem, ett paradis för snorklare och dykare! Andra viktiga sevärdheter i Australien är det röda berget Ayers Rock, ett speciellt landmärke och helig kultplats för aboriginer, samt Kangaroo Island som bjuder på bland annat kängurur, koalor och pingviner i det vilda.

Vill man resa till en storstad i Australien så finns det många pärlor att välja mellan, alla med sin speciella karaktär – däribland strandstaden Sydney, kulturella Melbourne och charmiga Adelaide.  

Huvudstad: Canberra

Tidsskillnad: +7-10 timmar

Flygtid: Ca 21-25 timmar

Valuta: Australisk Dollar (AUD)

Officiella språk: Engelska

Upplev natur och äventyr

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.