Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Bryssel

Förstklassig choklad, vackra torg och byggnader, kullerstensgator, konstmuseer och grönområden. På en resa till Bryssel kommer du att upptäcka att staden är mycket mer än politik och högkvarter.

Det mäktiga torget Grand Place är stadens hjärta och här finns det gott om trevliga uteserveringar och vackra barockhus. Vill du spana i lyxiga butiker ska du besöka den vackra gallerian Galeries Royales de St-Hubert där du kan handla allt från skor till bakverk. Den berömda statyn Mannekin Pis är ett måste under ditt besök. Om du tycker om Tintin så finns det både ett museum och en butik dedikerad till seriefiguren.

Bryssel – ett måste för livsnjutaren 

Bryssel är en dröm för dig som gillar sötsaker. Handla chokladdoppade jordgubbar på Godiva, frossa i belgiska våfflor på Maison Dandoy och plocka bland marängsortimentet på det lilla bageriet Aux Merveilleux. Det är vanligtvis kö för att komma in, men väl värt väntan! Staden är också känd för sin öl och på de flesta barer kan man beställa in en provsmakning. Ett bra ställe att testa nationalrätten Moules frites på (musslor och pommes frites) är restaurangen Chez Léon

Om du vill gå en bit utanför turiststråken så är Saint-Gilles och Ixelles, som ligger söderut, trevliga områden för både shopping, kaféer, uteliv och museer. På gatorna i Saint-Gilles kan du beundra vackra Art Nouveau-byggnader och i bohemiska Ixelles är pulsen hög kvällstid. Bryssel är en lättillgänglig stad som är lätt att trivas i. 

Land: Belgien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska, Nederländska & Flamländska

Boka din resa till Bryssel

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.