Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Cypern

Boka en resa till Cypern, Medelhavets tredje största ö. Cypern är ett solsäkert resmål som utlovar behagliga temperaturer både i vattnet och luften en stor del av året. Många väljer denna destination eftersom den anses väldigt solsäker även tidigt på våren och sent på hösten. Här hittar du fantastiska stränder runt bland annat Aiya Napa och Paphos.

På Cypern finns också goda dyk- och snorklingsmöjligheter. Cykling och vandring är andra populära aktiviteter som man kan ägna sig åt på ön, varför inte pausa på vägen för vinprovning på en vingård? 

Huvudstad: Nicosia

Tidsskillnad: +1 timmar

Flygtid: Ca 4 timmar

Valuta: Södra Cypern - Euro, Norra Cypern - Turkisk lira. 

Officiella språk: Grekiska, turkiska. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.