Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Danmark

Vidsträckta sandstränder och turkosblått hav, nöjesparker och sommarland, museer och konstgallerier - ge dig iväg på en resa till Danmark, ett land som bjuder på nöjen i alla former.

Den fantastiskt vackra rivieran på Nordsjälland sträcker sig över 23 mil, från Sejerøbukten i väst till Öresund i öst.  Här hittar du kritvita sandstränder, gulliga små byar, vingårdar och museer. Missa inte ett besök på konstmuseet Louisiana där du hittar spännande konst såväl som enastående arkitektur i vackra omgivningar. Här finns även en av Danmarks främsta designbutiker.

Pulserande metropolen Köpenhamn

På en resa till Danmark bör du stanna till i den pulserande metropolen Köpenhamn. Den charmiga huvudstaden har verkligen något för alla. Ta med barnen till Tivoli, shoppa loss på Ströget och beskåda folklivet från en uteservering i Nyhavn. Den avslappnade danska kulturen är märkbar i Köpenhamn.

Danmark bjuder på många nöjesparker för både barnen och de med barnasinnet kvar. Världsberömda Legoland, vattenäventyret The Reef och sommarlandet Djur Sommerland för att nämna några.

Naturupplevelser i magiskt ljus

I Nordjylland ligger vackra Skagen med sina naturupplevelser, magiska ljus och berömda solnedgångar. I östra Jylland hittar du kulturhuvudstaden Århus med sitt stora nöjesutbud och unika blandning av gammalt och nytt. Staden är en av Danmarks äldsta men med en ung befolkning tack vare universitet. 

Huvudstad: Köpenhamn

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1-1,5 timmar

Valuta: Dansk krona (DKK)

Officiella språk: Danska

Tips och inspiration om Danmark

Andra resor till Danmark

Andra resmål i Danmark

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.