Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Köpenhamn

Boka en resa till Köpenhamn och upplev en riktig storstadsmetropol! Här finns något för alla, oavsett om man är intresserad av design, kultur, gourmetmat, shopping eller nöjesliv.

Shoppa på gågatan Ströget, njut av något gott att dricka på en av Nyhavns uteserveringar och strosa runt på tivoli. Besök något av stadens många kaféer och beställ in en kopp kaffe och ett klassiskt danskt wienerbröd. När vädret tillåter kan du ta en båttur från Nyhavn och se det mesta av den vackra staden, inklusive den lilla men världsberömda sjöjungfrun.

Konst- och kulturupplevelser

Ölälskaren får inte missa ett besök på Carlsbergsbryggerierna som ligger i området Vesterbro. Den konstintresserade bör bege sig till Glyptoteket. Det berömda konstmuseet erbjuder vacker antik skulptur, såväl som verk av konstnärer som van Gogh och Monet. Letar du efter en lite lugnare del av Köpenhamn kan du ta en promenad på kyrkogården Assistens Kirkegård mitt i stadsdelen Nørrebro. Här ligger bland annat sagoberättaren H.C. Andersen begravd.

Kvällslivet i Köpenhamn är sprudlande och det finns många restauranger och trendiga barer att välja mellan. Tips! Besök det häftiga gamla slaktarhusområdet Köttbyn i de sydliga delarna av Vesterbro och beställ in lokala skadjursdelikatesser.  

Land: Danmark

Tidskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1-1,5 timmar

Valuta: Dansk krone (DKK)

Officiella språk: Danska

Boka din resa till Köpenhamn

Tips och inspiration om Danmark

Andra resor till Köpenhamn

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.