Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resmål i England och Skottland

Pulserande storstäder, lantliga slott, charmiga badorter, sagolika trädgårdar och ett dramatiskt kustlandskap. Bilderna av England och Skottland är många, men oavsett vilken slags resa du väljer att göra så lär du inte bli besviken.

Metropolen London

Englands största turistmagnet är förstås London, en metropol som erbjuder allt från maxad shopping och ett intensivt nöjesliv, till sevärdheter och museum i världsklass. Inte jättelångt från London hittar du även de fina universitetsstäderna Oxford och Cambridge.

Engelska landsbygden

Englands böljande landskap är fantastiskt vackert, hyr gärna en bil och upptäck bedårande trädgårdar, magnifika slott och gröna slätter. I Oxfordshire finns det pampiga palatset Blenheim Palace som är ett populärt utflyktsmål. Downton Abbey-fans väljer naturligtvis att besöka Highclere Castle, slottet där tv-serien spelades in.

Skottska landsbygden

Skottland i sin tur bjuder på ljungklädda hedar, trivsamma pubar, historiska byggnader och inte minst whisky i världsklass. Här finns möjlighet att besöka destillerier och provsmaka det bästa av det bästa.En resa till Skottland kan också inkludera en tur till magiskt vackra ön Isle of Skye, den sagoomspunna sjön Loch Ness eller Shetlandsöarna.

Edinburgh

Ett måste är att stanna till i gemytliga Edinburgh som präglas av en imponerande arkitektur och intressant historia, missa inte Edinburgh Castle. Staden har dessutom ett trevligt uteliv, vilket gör den till ett perfekt resmål om man vill varva sevärdheter med avslappnade öl- och middagspauser på pubar och barer.

Huvudstad: London och Edinburgh

Tidsskillnad: -1

Flygtid: Ca 2,5 timmar

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Boka en resa till England

Tips och inspiration

Andra resor till England och Skottland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.