Boka en resa till vackra Cornwall

Njut av fantastiska vandringsleder, fina restauranger och natursköna miljöer! Cornwall i sydvästra England stoltserar med ett idylliskt landskap och söta fiskebyar som för tankarna till brittiska tv-serier.

Klicka på länkarna nedan och välj flyg samt boende.  Du kan också flyga endast till London och ta en hyrbil eller tåg ner till Cornwall. 

Prisexempel Flyg till Newquay + boende i Falmouth 22 - 25 mars 2019
Flyg från Stockholm t/r med British Airways
fr. 4.639:-/person, St Michael's Hotel & Spa**** 
Del i dubbelrum, inkl. frukost 

Boka resan här

Prisexempel Flyg till Newquay + boende i St Ives 22 - 25 mars 2019
Flyg från Stockholm t/r med British Airways
fr. 5.080:-/person, St Ives Harbour Hotel****
Del i dubbelrum, inkl. frukost 
Priserna hämtades 11/10 2018. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Boka resan här

Ta tåget och res runt i Cornwall! Köp ett tågpass. 

Tågpass för sydvästra England

 

Andra resmål i England och Skottland: 

London

Englands största turistmagnet är förstås London, en metropol som erbjuder allt från maxad shopping och ett intensivt nöjesliv, till sevärdheter och museum i världsklass. Inte jättelångt från London hittar du även de fina universitetsstäderna Oxford och Cambridge.

Engelska landsbygden

Englands böljande landskap är fantastiskt vackert, hyr gärna en bil och upptäck bedårande trädgårdar, magnifika slott och gröna slätter. I Oxfordshire finns det pampiga palatset Blenheim Palace som är ett populärt utflyktsmål. Downton Abbey-fans väljer naturligtvis att besöka Highclere Castle, slottet där tv-serien spelades in.

Skottska landsbygden

Skottland i sin tur bjuder på ljungklädda hedar, trivsamma pubar, historiska byggnader och inte minst whisky i världsklass. Här finns möjlighet att besöka destillerier och provsmaka det bästa av det bästa.En resa till Skottland kan också inkludera en tur till magiskt vackra ön Isle of Skye, den sagoomspunna sjön Loch Ness eller Shetlandsöarna.

Edinburgh

Ett måste är att stanna till i gemytliga Edinburgh som präglas av en imponerande arkitektur och intressant historia, missa inte Edinburgh Castle. Staden har dessutom ett trevligt uteliv, vilket gör den till ett perfekt resmål om man vill varva sevärdheter med avslappnade öl- och middagspauser på pubar och barer.

Huvudstad: London och Edinburgh

Tidsskillnad: -1

Flygtid: Ca 2,5 timmar

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Boka en resa till England

Andra resmål i England och Skottland

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.