Resor till Kingston upon Hull

Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

På engelska östkusten ligger staden Kingston upon Hull, oftast kallad Hull. Denna hamnstad ligger vid Humbers utlopp och har en stor andel av Englands sjöfartsbaserade handel. Besök Maritime Museum i Queen Victoria Square för att ta del av stadens sjöfartshistoria. 

Boka flyg och hotell med avresa från:
 

Stockholm fr. 3.704:-

Göteborg fr. 3.481:-

Köpenhamn fr. 2.774:-

Resia rekommenderar***

Kingston upon Hull, 3-6 augusti 2019
Flyg från Stockholm t/r med KLM endast handbagage
fr. 4.237:-/person, The Kingston Theater Hotel ***
Del i dubbelrum

Boka här

Prisexempel hämtades 24/9 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn avser flyg och boende på 3-stjärnigt hotell för en person mellan 6-9/12 2019.

Vill du uppleva mer av norra England?

Med ett tågpass tar du dig smidigt mellan fem destinationer: Manchester, Liverpool, Leeds, Hull och Newcastle.

Köp ditt tågpass här

 

Se och göra i Kingston upon Hull

Hull's oldtown

Njut av en promenad runt om i gamlastan. Det är ett riktigt trevligt ställe att strosa runt på, en fantastisk blandning mellan gammalt och nytt med flera intressanta byggnader. Utforska de små kullerstensbelagda gatorna och gränderna och slå dig ner för en måltid på en av de gamla pubarna.

Besök The Deep

Besök ett av världens mest spektakulära akvarium, The Deep. Följ havets utveckling, se fyra miljoner år gamla fossiler, tropiska fiskar, färggranna koraller och stora mangroveträd. Ett fantastiskt ställe att besöka för både barn och vuxna. I Hull finns det även flera olika museer att besöka; Ferens Art Gallery, Wilberforce House, Hull Maritime Museum och det mest populära Streetlife Museum of Transport.

Huvudstad: London 

Tidsskillnad: -1

Restid: Ca 2,5 timmar med flyg. Därefter ca 2 timmar med tåg.

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Städer i norra England

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.