Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Kingston upon Hull

På engelska östkusten ligger staden Kingston upon Hull, oftast kallad Hull. Denna hamnstad ligger vid Humbers utlopp och har en stor andel av Englands sjöfartsbaserade handel. Besök Maritime Museum i Queen Victoria Square för att ta del av stadens sjöfartshistoria. 

Vill du uppleva mer av norra England?

Med ett tågpass tar du dig smidigt mellan fem destinationer: Manchester, Liverpool, Leeds, Hull och Newcastle.

Köp ditt tågpass här

Se och göra i Kingston upon Hull

Hull's oldtown

Njut av en promenad runt om i gamlastan. Det är ett riktigt trevligt ställe att strosa runt på, en fantastisk blandning mellan gammalt och nytt med flera intressanta byggnader. Utforska de små kullerstensbelagda gatorna och gränderna och slå dig ner för en måltid på en av de gamla pubarna.

Besök The Deep

Besök ett av världens mest spektakulära akvarium, The Deep. Följ havets utveckling, se fyra miljoner år gamla fossiler, tropiska fiskar, färggranna koraller och stora mangroveträd. Ett fantastiskt ställe att besöka för både barn och vuxna. I Hull finns det även flera olika museer att besöka; Ferens Art Gallery, Wilberforce House, Hull Maritime Museum och det mest populära Streetlife Museum of Transport.

Huvudstad: London 

Tidsskillnad: -1

Restid: Ca 2,5 timmar med flyg. Därefter ca 2 timmar med tåg.

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Städer i norra England

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.