Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Leeds

Leeds ligger i Yorkshire i norra England. Det är en promenadvänlig stad med flera fina parker med stråk förbi grönområden och mindre vattendrag. Se det vackra stadshuset i viktoriansk stil från år 1858 och det närliggande torget Millennium Square. Runt torget är det alltid mycket liv och rörelse, alltifrån sportevenemang till julmarknader.

Vill du uppleva mer av norra England?

Med ett tågpass tar du dig smidigt mellan fem destinationer: Manchester, Liverpool, Leeds, Hull och Newcastle.

Se och göra i Leeds

Följ the Leeds Owl Trail

Ett annorlunda sätt att utforska Leeds på är att leta efter de 25 gyllene ugglorna som är utplacerade på olika byggnader runt omkring i staden. Ugglan är en viktig symbol för Leeds och syns även på stadens stadsvapen. För att göra skattjakten lite enklare finns det kartor att följa till de olika ugglorna.

Promenera i Rounday Park

Koppla av med en skön promenad i det vackra naturområdet Rounday Park. Här finns vandringsleder förbi fantastiska trädgårdar, sjöar och lekplatser. Njut av en kopp kaffe eller en glass i det lilla caféer som ligger med utsikt över Waterloo Lake. För dig som hellre vill shoppa rekommenderas ett besök till de stora galleriorna Trinitiy Leeds och Victoria Leeds. Den konstintresserade bör planera in ett besök på Leeds Art Gallery och ta del av den vackra målarkonsten och skulpturerna.

Huvudstad: London 

Tidsskillnad: -1

Restid: Ca 2,5 timmar med flyg. Därefter ca 1,5 timmar med tåg. 

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Städer i norra England

Inspiration om Leeds

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.