Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Manchester

Boka en resa till Manchester, där det stora dragplåstret såklart är fotboll. Även om det ständigt råder fotbollsfeber i staden, så finns det mycket mer att upptäcka. Upplev härlig musikkultur, trendiga restauranger och bra shopping. Gå på afternoon tea på Richmont Tea Rooms, se den vackra byggnaden John Rylands Library och spendera ett par timmar med att strosa runt i den lilla oasen Castlefield.

Se och göra i Manchester

Härlig stämning på fotbollsarenorna

Med två topplag i Premier League är staden uppdelad i två läger, United- och Cityfans. Ett måste när man är i Manchester är såklart att se en fotbollsmatch. Se Manchester United spela på Old Trafford eller upplev stämningen på Manchester Citys hammaarena Etihad Stadium.  För dig som vill uppleva ännu mer fotboll kanske en guidad tur på arenorna lockar. Följ med bakom kulisserna in i omklädningsrummen och se lagets alla samlade troféer.

Science of Industry

Manchester är en gammal industristad och det var här som världens första järnvägsstation stod klar. Idag huserar Museum of Science and Industry i den gamla järnvägsstationen på Liverpool Road. Museet är gratis och öppet alla dagar i veckan. Under ett besök får du se mer av stadens historia, järnvägslok, bilar och andra industriella byggen.

Musikbarer i hippa kvarter

Manchester är en riktig popstad. Härifrån kommer band som Joy Division, Oasis och The Smith. Den hippa stadsdelen Northern Quarter lockar den musikintresserade och det är även här de bästa musikbarerna finns. Området har en bohemisk känsla med fantastiska caféer, restauranger och små vintagebutiker.

Huvudstad: London 

Tidsskillnad: -1

Restid: Ca 2,5 timmar med flyg. 

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Städer i norra England

Inspiration om Manchester

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.