Resor till Manchester

Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Köp biljetter till Premier League här

Boka en resa till Manchester, där det stora dragplåstret såklart är fotboll. Även om det ständigt råder fotbollsfeber i staden, så finns det mycket mer att upptäcka. Upplev härlig musikkultur, trendiga restauranger och bra shopping. Gå på afternoon tea på Richmont Tea Rooms, se den vackra byggnaden John Rylands Library och spendera ett par timmar med att strosa runt i den lilla oasen Castlefield.

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 2.033:-

Göteborg fr. 3.146:-

Köpenhamn fr. 2.578:-

Resia rekommenderar***

Manchester, 16-20 augusti 2019
Flyg från Stockholm t/r med SAS endast handbagage
fr. 2.609:-/person, Pendulum Hotel***
Del i dubbelrum

Boka här

Prisexemplen hämtades 16/7 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel från Stockholm avser resa för en person mellan 16-20/8 2019. Prisexempel från Göteborg och Köpenhamn avser resa för en person mellan 16-19/8 2019.

Vill du uppleva mer av norra England?

Med ett tågpass tar du dig smidigt mellan fem destinationer: Manchester, Liverpool, Leeds, Hull och Newcastle.

Köp ditt tågpass här

 

Se och göra i Manchester

Härlig stämning på fotbollsarenorna

Med två topplag i Premier League är staden uppdelad i två läger, United- och Cityfans. Ett måste när man är i Manchester är såklart att se en fotbollsmatch. Se Manchester United spela på Old Trafford eller upplev stämningen på Manchester Citys hammaarena Etihad Stadium.  För dig som vill uppleva ännu mer fotboll kanske en guidad tur på arenorna lockar. Följ med bakom kulisserna in i omklädningsrummen och se lagets alla samlade troféer.

Science of Industry

Manchester är en gammal industristad och det var här som världens första järnvägsstation stod klar. Idag huserar Museum of Science and Industry i den gamla järnvägsstationen på Liverpool Road. Museet är gratis och öppet alla dagar i veckan. Under ett besök får du se mer av stadens historia, järnvägslok, bilar och andra industriella byggen.

Musikbarer i hippa kvarter

Manchester är en riktig popstad. Härifrån kommer band som Joy Division, Oasis och The Smith. Den hippa stadsdelen Northern Quarter lockar den musikintresserade och det är även här de bästa musikbarerna finns. Området har en bohemisk känsla med fantastiska caféer, restauranger och små vintagebutiker.

Huvudstad: London 

Tidsskillnad: -1

Restid: Ca 2,5 timmar med flyg. 

Valuta: Pund (GBP)

Officiella språk: Engelska

Städer i norra England

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.